Nikada više nećete imati bronhitis i kašalj: prirodni lijekovi za djecu i odrasle! (fotografija)

Jesen je vrijeme kada mnogi od nas pate od virusnih ili bakterijskih infekcija. Često imamo razne upale, bronhitise i kašalj, a oporavak često traje dugo.

Virusna infekcija može uzrokovati bronhitis, praćen suhim ili produktivnim kašljem koji može trajati 2 do 3 sedmice.

Kada se mnogi ljudi nađu u ovoj situaciji, trče da kupe antibiotike. Može vam samo naškoditi jer se antibiotici nikada ne koriste kada su u pitanju virusna oboljenja. Tada samo povećavate otpor tih mikroorganizama.

Zato je najbolje koristiti prirodne lijekove kako biste pomogli svom tijelu da se bori protiv bolesti bez štetnih posljedica.

Kako ostati zdrav kada drugi kijaju i kašlju oko vas: Zaista djeluje!

Prokuhajte 250 ml mlijeka i ohladite na sobnu temperaturu. Kada se ohladi, dodajte kašiku putera i kašiku meda. Pomiješajte sve sastojke, pa dodajte umućena žumanca i četvrtinu kašike sode bikarbone.

Uzmite ovaj lijek prije spavanja najmanje 5 dana kako biste postigli bolje rezultate. Ovaj lijek je veoma efikasan u liječenju kašlja, bronhitisa, upale grla i traheitisa, a mogu ga koristiti i djeca.

recept
Pomiješajte 2 kašike maslinovog ulja, 2 kašike vode, 1 kašiku meda i 2 kašike limunovog soka u šerpi i zagrejte. Pijte tokom dana, pola ujutru i pola uveče.

Počnite primjenjivati ​​na vrijeme, prije nego što se virusni simptomi pogoršaju, i nikada više nećete imati problema s bronhitisom i kašljem.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *