KOLAČ OD SAMO 3 SASTOJKA: Punih 10 godina OVO je najpopularniji recept na internetu, a razlog je FANTASTIČAN

Potreban:

  • Tri jaja;

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

  • 120 grama bijele ili tamne čokolade;
  • 120 grama krem ​​sira.

Postupak:

Za početak je bitno odvojiti bjelanjke od žumanjaka, a bjelanjke staviti u hladnjak. Zatim zagrijte pećnicu na 170 stupnjeva i čokoladu otopite na pari. Nakon toga tucite bjelanjke dok ne postanu čvrsti snijeg, dok u posebnoj posudi istucite žumanjke.

Pomiješajte otopljenu čokoladu sa krem ​​sirom dok ne dobijete glatku smjesu, a zatim umiješajte žumanjke, a zatim snijeg od bjelanjaka. Zatim namastite papir za pečenje i stavite ga u kalup za torte prije nego što ulijete smjesu.

Kalup se postavlja na veći pleh u koji se ulije vruća voda, nakon čega se cijeli sklop pažljivo stavlja u pećnicu.

U početku se kolač peče 15 minuta na temperaturi od 170 stupnjeva, a potom još 15 minuta na 160 stupnjeva. Zatim se pećnica isključi, ostavljajući kolač da ostane unutra još 15 minuta pečenja.

BONUS CLANAK

Čaj od đumbira: Pročišćava jetru, pomaže u otapanju bubrežnih kamenaca i ublažava tegobe u zglobovima – način pripreme.

Čaj od đumbira služi kao izuzetno umirujući, mirisni i ukusni napitak koji ublažava želučane tegobe, rješava probavne probleme i ublažava mučninu. Istraživanja pokazuju da đumbir ima sposobnost poboljšati metabolizam masti, boriti se protiv upala u tijelu i regulirati razinu kolesterola i šećera u krvi.

Pakiranje vrećica čaja od đumbira možete kupiti u maloprodaji ili ga jednostavno pripremiti kod kuće koristeći svježi đumbir.

Stoga je u nastavku opisan postupak izrade kod kuće:

Sastojci:

Jedan komad đumbira,
jedna do dvije kriške limuna
i dvije šalice vode.
Upute:

Pustite da voda dosegne točku vrenja prije nego što u nju ubacite kriške đumbira i limuna. Nakon toga smanjite vatru i ostavite čaj da kuha oko 10 minuta. Nakon toga čaj procijedite i ostavite da se ohladi.

Konzumacija do tri šalice čaja od đumbira dnevno može značajno poboljšati vaše cjelokupno zdravlje.

Đumbir pruža bezbroj zdravstvenih prednosti, koje su detaljno navedene u nastavku:

Poboljšanje funkcije jetre i zaštita od bolesti masne jetre jedna je od njegovih prednosti. Osim toga, promiče zdravlje bubrega dok pomaže u sprječavanju razvoja bubrežnih kamenaca i zatajenja bubrega. Korijen također umiruje um i živčani sustav, učinkovito ublažavajući stres. Uz značajna protuupalna i antibakterijska svojstva, jača imunološki sustav i ublažava razne zdravstvene probleme. Štoviše, đumbir posjeduje snažna analgetska svojstva koja se odnose na širok raspon bolova, uključujući nelagodu mišića i zglobova, glavobolje, migrene i menstrualne grčeve. Ovaj izvanredni korijen pomaže u probavi i rješava bolesti poput žgaravice i nadutosti.
Đumbir je učinkovit u ublažavanju mučnine, jutarnjih mučnina i smirivanju želučanih tegoba. Osim toga, pokazalo se korisnim za stanja poput alergija, astme, nakupljanja sluzi i obične prehlade.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *