Astrološki znakovi kojima je suđeno da steknu status milijunaša.

Astrološki znakovi kojima je suđeno da steknu status milijunaša.

Četiri horoskopska znaka posjeduju osobine koje značajno povećavaju njihovu vjerojatnost da postignu status milijunaša.

Pojedinci rođeni pod ovim znakovima vjerojatno će povećati svoje financijske resurse kombinacijom samouvjerenosti i marljivog truda. Suđeno im je da postignu prosperitet.

Ovan
Na čelu naše rasprave su Ovan. Ovaj asertivan i odlučan znak obično ne zauzima pasivan stav, čekajući priliku da se predstavi. Umjesto toga, njihov poduzetnički duh i snažna ambicija često ih pokreću prema vrhuncu postignuća, omogućujući im da postignu značajan financijski uspjeh.

Nadalje, Ovan pokazuje spremnost da prihvati rizike kada je siguran u svoju viziju.

Lav
Težnja za priznanjem i ambicija često potiču Lavove da postignu značajan financijski uspjeh. Njihova karizmatičnost i sposobnost da privuku pozornost drugih omogućuju im uspostavljanje profitabilnih poslovnih odnosa i pothvata.

Jarac
Jarci pokazuju nemilosrdnu radnu etiku i često ih se karakterizira kao prave radoholičare. Pokazuju spremnost da se posvete svojim ciljevima i ulažu znatne napore u potrazi za financijskom neovisnošću. Njihova disciplina, strpljenje i naglasak na dugoročnim strategijama mogu u konačnici dovesti do značajnog zgrtanja bogatstva tijekom vremena.

Škorpion
Osobe rođene u znaku Škorpiona posjeduju gorljivu narav i sposobnost da se izravno suoče s izazovima. Ova ih karakteristika često tjera prema karijeri za koju je potrebna značajna razina emocionalne inteligencije, što često rezultira financijskim uspjehom.

BONUS
Izuzetno izvrsna torta od višanja koja zaista zaslužuje vaš trud i predanost.

Sastojci

Potrebne komponente su 120 grama mekog maslaca ili margarina, 120 grama šećera, jedna vrećica vanilin šećera, četiri žumanjka (veličine M), 160 grama brašna i dvije žličice praška za pecivo. Za pripremu beze preljeva potrebna su vam snijeg od četiri bjelanjka, 120 grama šećera i 120 grama narezanih badema.

Za izradu jedne čaše od višanja potrebni su sljedeći sastojci: jedno pakiranje kreme za učvršćivanje, tri šalice kiselog vrhnja, dva paketa Dr.Oetker nebeske kreme od vanilije, 120 mililitara mlijeka, dvije šalice vrhnja, dva paketića vanilije. šećera, te dodatna dva paketića kreme za učvršćivanje.

priprema

Za početak provjerite jesu li trešnje dobro ocijeđene. Zatim, za podlogu za miješanje, sjediniti omekšali maslac ili margarin sa šećerom, nastaviti dok se ne dobije lagana i prozračna tekstura. Nakon toga razdvojite jaja tako da žumanjke stavite u jednu manju zdjelu, a dva bjelanjaka podijelite u još dvije manje zdjelice.
Započnite tako da postupno umiješate žumanjke u smjesu maslaca i šećera. Zatim pomiješajte brašno s praškom za pecivo i ravnomjerno rasporedite ovu smjesu po kremi, dobro izmiješajući.
Započnite podmazivanjem dna kalupa s oprugom od 26 mm, nakon čega ravnomjerno rasporedite polovicu tijesta po dnu. Zatim tucite dva bjelanjka sa 70 grama šećera dok ne postanu čvrsti snijeg, pa tu smjesu rasporedite po podlozi. Na kraju po vrhu ravnomjerno rasporedite polovicu od 60 grama narezanih badema.
Posudu stavite u pećnicu i pecite podlogu na oko 160 stupnjeva Celzijusa (konvekcija) 30 do 35 minuta. Kad je pečen, izvadite podlogu iz kalupa i ostavite da se ohladi na rešetki obloženoj papirom za pečenje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *