Tradicionalni turski hljeb!

Zateći ćete da više ne kupujete kruh! Vaši će susjedi jedva čekati da od vas dobiju recept.

POGLEDAJTE VIDEO ISPOD:

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa
https://youtu.be/oFg7csTgUEE

BONUS ČLANAK:

NI BEŽ, NI BIJELI, NI CRNI: Koja je boja najbolja za grudnjak koji se nosi ispod bijele majice?

Kako nam stižu toplije temperature, sve se češće odlučujemo za bijele majice i košulje, što dovodi do neizbježnog pitanja koju boju grudnjaka nositi ispod.
Dok se bijela boja može činiti kao očigledan izbor, naša sklonost uniformnosti ponekad može rezultirati time da se naš torzo čini kao jedinstvena, bešavna masa.
Kao rezultat toga, bež grudnjak se pokazao prikladnijim izborom. Iako priznajemo da je to prilično praktična opcija, ne pruža razinu seksipilnosti ili faktor “wow” koji povećava naše samopouzdanje i čini da se osjećamo sjajno u vlastitoj koži, što može pružiti grudnjak koji dobro pristaje.

Kao iznenađujući modni savjet koji dijele stručnjaci, nošenje crvenog grudnjaka ispod bijele majice smatra se učinkovitim, prema onima koji su ga isprobali.
Iako je hrabre boje, funkcionira slično golim grudnjacima pružajući “kamuflažni učinak” i neprimjetno se stapajući s bijelom majicom.

Možda je to teško prihvatiti, ali temeljna znanost prilično je jasna. Prema Adrienne Coleon Gaskell, glasnogovornici francuskog brenda donjeg rublja Simone Perele, “Koža ima crvene tonove, pa se crveni grudnjaci prilično dobro uklapaju ispod bijele košulje.

Prije nego što isprobate ovaj trik, važno je uzeti u obzir jedan važan čimbenik. Konkretno, postoji značajna razlika između ružičastog grudnjaka i crvenog, stoga je ključno voditi računa o suptilnim podtonovima.

Za optimalnu učinkovitost ovog trika preporučuje se odabrati tamnocrveni grudnjak, po mogućnosti u bordo nijansi. Stručnjaci savjetuju da se klonite fuksije i jarko ružičastih nijansi, navodi Miss7.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *