Kupujem šampon, ali ne perem kosu njime: RAZLOG zašto bi kod kuće trebalo da imate nekoliko boca jeftinog šampona!

Ovaj će članak objasniti razloge zašto je uvijek korisno držati bočicu jeftinog šampona kod kuće. Iako su ovi šamponi obično niže kvalitete i možda nisu prikladni za vašu kosu, oni služe kao izvrsni višenamjenski proizvodi za razne poslove u kući.
Pronađite motivaciju i isprobajte njihove tehnike!

Dodatne pojedinosti o korištenju kod kuće možete pronaći na portalu vstolovka. Evo sedam metoda za korištenje šampona u vašem kućanstvu.
Savršeno za čišćenje vune. Ako posjedujete vuneni džemper ili šešir, razmislite o korištenju šampona za pranje umjesto standardnog deterdženta za pranje rublja.

Bit ćete ugodno iznenađeni rezultatom. Nakon pranja šamponom, vuneni predmeti su znatno mekši i ugodniji na dodir.
Kad je riječ o čišćenju cipela, osobito onih tamnijih, šampon se pokazao učinkovitijim od sapuna. Učinkovito uklanja svu prljavštinu i prašinu.

Istovremeno sprječava pojavu bijelih tragova na osušenoj tamnoj obući ako je ispiranje neadekvatno. Ovaj šampon je idealan za čišćenje predmeta kao što su platnene tenisice i ljetne sandale.
Umjesto da koristite tekući sapun.

Ako iznenada ostanete bez tekućeg sapuna, šampon može poslužiti kao prikladna zamjena. Jednostavno ulijte malo šampona u praznu posudu za tekući sapun i koristite ga kao što biste koristili obični tekući sapun.
Jeftini šamponi obično su prilično vodenasti i gotovo ih se može zamijeniti s običnim sapunom.

Prijedlog: Ako je šampon guste konzistencije, pomiješajte ga s malom količinom vode. To vrijedi i za brijanje.
Što učiniti ako se neočekivano nađete bez pjene za brijanje? Šampon može poslužiti kao alternativa u ovoj situaciji.

Lako se razmazuje po koži, omogućujući glatko kretanje brijača po njezinoj površini. Ovaj način brijanja je ugodan i ne iritira niti peče kožu.
Zbog toga služi kao prikladno rješenje tijekom krize, posebice za čišćenje.

Povoljni šampon obično je prikladna opcija za čišćenje oko kuće jer može zamijeniti više proizvoda za čišćenje istovremeno.
Sposoban je izvršiti sve ove radnje:

Za čišćenje podova pomiješajte 5-10 ml šampona u kanti uz tekuću vodu, stvarajući otopinu sličnu pjenušavoj kupki. Koristite ovu mješavinu za pranje podova, pazeći da na laminatu ili pločicama ne ostanu ostaci. Osim toga, ostavit će osvježavajući miris.

Ovim sredstvom moguće je čišćenje različitih površina. Učinkovito uklanja prljavštinu s vanjske strane vrata hladnjaka, tapeta, vrata, prekidača, zidova, stolova itd. Sve u svemu, može se koristiti za čišćenje gotovo svake zaprljane površine.
Čišćenje auta. Šampon se može koristiti i za pranje vozila.
Čišćenje toaleta.

Šampon se također može koristiti za čišćenje WC školjke. Za optimalne rezultate čišćenja, dobro je kombinirati šampon s octom.
Ocat je vrlo učinkovit u dezinfekciji površina, a odličan je i za uklanjanje kamenca.

Jak miris octa maskira šampon koji također pomaže osvježiti toalet. Dodatno, kistovi i spužvice za šminkanje su uključeni.
Jeftin šampon također dobro funkcionira za čišćenje kistova i spužvi za šminku.

Također se može koristiti za čišćenje gumica ili drugih dodataka za kosu koji skupljaju prljavštinu s kose. Jednostavno pomiješajte malo šampona s vrućom vodom i operite sve predmete u ovoj otopini.
Najučinkovitije sredstvo za odvraćanje muha i komaraca.

Moja šogorica predložila mi je ovaj repelent i dosljedno je ispunio moja očekivanja. Koristim ga tijekom cijele sezone i od srca ga preporučam svima.
Ovo rješenje je jednostavno, ekološki prihvatljivo i isplativo te zauvijek učinkovito eliminira ove neželjene nametnike.

Potrebni su nam sljedeći sastojci: – ½ šalice octa – ½ šalice maslinovog ulja – ½ šalice zelenog šampona

Što je metoda? Pomiješajte tri sastojka u raspršivaču i dobro protresite.
Mješavinu trebate samo pošpricati po stanu ili po tijelu. Ovo je skoro zaboravljeni šarm naših baka.
Jednostavno dodajte malo šampona za peckanje u mlaku vodu, a zatim spužvicom ili mekom četkom bez napora uklonite mrlju.

Osim što je korisna za travu, ova metoda također može učinkovito ukloniti katran, masnoću i druge teške mrlje koje se mogu pojaviti na kožnim površinama.

Ovaj uređaj je iznimno pametan, a ono što impresionira je to što je vrlo pristupačan i ne ostavlja uobičajene mrlje nakon čišćenja. Tepisi se također mogu učinkovito koristiti.

Ne postoji ništa poput ovoga za svjetlucanje prozora! Samo da znate, ja više ne čistim prozore i stvarno mislim da ako pokušate, nećete ni vi.

Dok sam putovao autobusom, naišao sam na ovaj savjet i odlučio ga isprobati; ishod je bio odličan. Svi imamo ono što nam je potrebno kod kuće—šampon i običnu vodu.

Postupak:
U toplu vodu umiješajte šampon po izboru – osobno se odlučujem za jeftini šampon od koprive koji košta 80 centi. Samo operite i obrišite čistom, suhom krpom; nema potrebe za ribanjem.
Imam veliko poštovanje prema onome tko je osmislio ovu ideju! Nakon što sam ga isprobao, željan sam ga dalje razvijati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *