KADA SE STVARI KRENE PREOKRET: Zapalite lovorov list u prostoru i nakon KRATKOG VREMENA promatrajte efekte.

Nemojte zanemariti utjecaj koji različiti mirisi mogu imati na naše tijelo! Jedinstveni miris lovora, na primjer, ima izvanredan umirujući učinak na svakoga. Iako se često nalazi u kulinarstvu, također služi u brojne druge korisne svrhe.

Još u antičko doba Grci su prepoznali ljekovita svojstva lovora i uključili ga u svoju medicinsku praksu.

Lovor ima snažna protuupalna i umirujuća svojstva. To mu omogućuje pomoć u borbi protiv epilepsije, kao i olakšavanje otvaranja dišnih putova.

Lovor može biti koristan ako imate visok krvni tlak, nesanicu ili stres! Također se preporučuju svima koji žele kontrolirati razinu kolesterola!

Možete uživati ​​u njegovim blagodatima tako što ćete ga uključiti u obroke, kuhati u vodi ili lagano zagrijati u loncu.

Za samo nekoliko minuta dim će polako ispuniti prostoriju, a vi ćete brzo shvatiti da se osjećate opuštenije. Ipak, budite oprezni da se ne opustite toliko da zaboravite ugasiti vatru!

Ne čekajte ni trenutka; zgrabite lovorov list koji vam može pomoći da poboljšate svoje zdravlje i podignete raspoloženje!

Prenesite ove savjete svojim bliskim prijateljima; oni će to stvarno cijeniti!

bonus članak:

Pomiješam 1 žlicu vašeg začina s vodom i očistim pod: Kad jednom shvatite zašto, i vi ćete to htjeti učiniti; sve blista kao novo.

Čisti i obrisani podovi nisu samo učinkoviti za uklanjanje prašine i mikroba, već također pomažu u njegovanju ugodnog i zdravog okruženja u domu.

Jednako je važna i energija doma, koja također zahtijeva redovito održavanje.

To je razlog zašto se još uvijek poštuje stara tradicija korištenja soli za čišćenje podova.

Sol može pomoći u uklanjanju prašine s poda, a istovremeno poboljšava atmosferu u prostoriji, osobito kada je vrijeme da se vrati mir, radost i udobnost u dom.

Koji su razlozi za korištenje soli za čišćenje doma?

Važno je oprati podove običnom kuhinjskom soli kako biste očistili stan ili kuću od nakupljene negativne energije kada:

– Djeca se često prehlade; – redovito vas muči nesanica ili vas uznemiruju noćne more; – Sobne biljke imaju tendenciju da slabo napreduju ili odumiru; – Elektronički uređaji često kvare; – U posljednje vrijeme u stanu se dogodio smrtni slučaj; – Novac je stalno nedovoljno; – Predmeti neočekivano nestaju.

Prije početka procesa čišćenja podova solju, važno je ukloniti sve smeće i nepotrebne predmete koji zatrpavaju prostor.

Smjernice za korištenje soli za čišćenje doma:

Dodajte 10 litara vode zajedno s 1 žlicom obične kuhinjske soli u kantu. Zatim otvorite prozore kako biste olakšali razmjenu energije: negativna energija će izaći dok pozitivna energija uđe.

Navlažite krpu i temeljito očistite podove. Osim podova možete čistiti i police, stolove, kvake i kućanske aparate.

Sol namijenjenu čišćenju kupujte isključivo za tu namjenu i izbjegavajte je koristiti za začinjavanje hrane.

Provedite ovaj ritual barem jednom mjesečno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *