27.04. POGLEDAJTE U NEBO, RUŽIČASTI PUN MJESEC POJAVIT ĆE SE U 05:31:32: Sve će se promijeniti, EVO ŠTA VAS ČEKA

Pun Mjesec pojavit će se na nebu 27.04., u 05:31:32 sati, u dubokom i misterioznom znaku Škorpiona. Njegova energija pomaže nam da promatramo stvari ispod površine i ispitamo istine koje su skrivene. Donosi nam transformaciju, a energija Škorpiona pomaže da očistimo emocionalnu prtljagu, potiče nas da napravimo prostor za rast i suočimo se sa svojim osjećajima.

Lunarna energija je na vrhuncu tijekom punog Mjeseca, što dovodi do toga da se osjećamo energičnije, imamo intenzivne snove, budemo poletniji i motiviraniji da ostavimo loše iza sebe, a prihvatimo nešto bolje.

screenshot-1

U travnju/aprilu pun Mjesec je poznat kao ružičasti pun Mjesec i pojavit će se na nebu 27.04. u dubokom i misterioznom znaku Škorpiona.

Ova Mjesečeva energija pomaže nam da promatramo stvari ispod površine i ispitamo istine koje su skrivene.

Donosi nam transformaciju, a energija Škorpiona pomaže da očistimo emocionalnu prtljagu, potiče nas da napravimo prostor za rast i suočimo se sa svojim osjećajima.

Pun Mjesec formira opozicioni aspekt sa Suncem i uvijek se javlja u suprotnom znaku Zodijaka u odnosu na Sunce. Napetost između ova dva suprotstavljena planeta je ono što uzdrmava i pojačava naše osjećaje tijekom ovog perioda.

Moguće je da ćemo u ovom periodu biti emotivniji, osjećajniji i ranjiviji. Skloni smo intenzivnijim emocijama pa pazite da nemate burne reakcije.

Za razliku od mladog Mjeseca koji poziva na introvertnost i usamljenost, pun Mjesec je simbol socijalne interakcije, druženja i usmjeravanja energije na odnose i međuljudska pitanja.

Osim što osvjetljava nebo, pun Mjesec u Škorpionu osvijetlit će i naše umove. Pripremite se za val novih ideja i prilika. Vjerujte svojoj intuiciji.

Njegovo dodatno iscjeljujuće djelovanje donosi i motivacija da prekinemo s lošim navikama.

Pun Mjesec je simbol kraja, završetka nečeg lošeg i okretanje nove životne stranice. Mnoga toksična prijateljstva ili veze sada će se okončati.

Ovo je trenutak kada širite ljubav u sebi i prema sebi – krećete u život koji zrači svjetlijom energijom.

Itzvor:Atma

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *