3 načina da izgubite veličinu podbratka bez pilula, injekcija ili operacije

Prvo što primetimo kod osobe je njeno lice.Ako ima malo sala na licu, izgledaće veoma neugledno.

U nastavku smo pokrili 3 najefikasnije vježbe za oblikovanje mišića lica i eliminaciju dvostrukih pramenova:

Vježbe za obraze
Samo čvrsto povucite obraze i nasmiješite se u ovom položaju ne puštajući obraze. Ova vježba će tonirati mišiće naše vilice, obraza i cijelog lica.

Zgibovi Da biste se riješili dvostruke brade, izvodite zgibove. Okrenite se prema plafonu i pokušajte da je poljubite ustima kao ribu i zadržite je nekoliko sekundi. Ponovite nekoliko puta dnevno.

Vježbajte mišiće lica
Ako želite ojačati mišiće lica i tonirati ih nakon gubitka kilograma, pratite video i gore navedene vježbe.

Gubitak masti u celom telu

Glavna stvar koju trebate učiniti da smanjite masnoću na licu je da počnete gubiti težinu. Evo nekoliko veoma efikasnih načina da smršate:

Započnite novi dan doručkom
Nikada ne preskačite doručak jer je to najvažniji obrok u danu. Doručak može potaknuti ili ubrzati vaš metabolizam, proizvodeći puno energije za cijeli dan. Kako biste dodatno ubrzali metabolizam i ubrzali proces sagorijevanja kalorija, napravite malu vježbu prije doručka.

smanjiti kalorije
Dnevni unos kalorija treba ograničiti. Ograničavanje unosa kalorija pomoći će vam da prepoznate koja hrana poboljšava vaše zdravlje, a koja ne.

Smanjite unos alkohola
Žlijezde pljuvačne žlijezde u našem predjelu lica mogu postati otečene zbog posljedica konzumiranja alkohola, što dovodi do dvostruke brade i natečenog lica. Stoga trebate izbjegavati ili smanjiti konzumaciju alkohola što je više moguće kako biste spriječili ova stanja i postigli čistu i glatku kožu.

Izbjegavajte šećer i slatkiše
Često se može pojaviti debelo lice zbog zadržavanja vode ili nadimanja. Oba stanja su uglavnom uzrokovana šećerom ili solju. Stoga biste trebali izbjegavati bilo koju prerađenu hranu poput gaziranih pića, bombona, bombona ili bilo kakvih konzerviranih proizvoda i zamijeniti sve te proizvode nekim voćem i svježim povrćem.

Kada počnete da izbjegavate ovu prerađenu hranu, šećer, alkohol i pijete adekvatne količine vode, a sve to može uzrokovati nadimanje, osjetit ćete mnoge prednosti kada počnete vježbati i vježbati.

Promjene ćete primijetiti odmah, što će vas potaknuti da napravite zdravije promjene u svom životu kako biste imali vitko tijelo i lice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *