Ako pomešate običan krompir sa bilo kojim od ova dva sastojka i nanesete ga na lice, imaćete blistavu, glatku kožu o kojoj ste oduvek sanjali

Na tržištu postoji mnogo proizvoda za kožu, ali nažalost gotovo svi sadrže štetne kemikalije koje mogu učiniti više štete nego koristi. Međutim, postoje neki efikasni prirodni lijekovi koji mogu navlažiti vašu kožu i učiniti je blistavom. Pogledajte o čemu se radi.

Stavite krompir i polovinu krastavca u blender i izmiksajte dok ne postane glatka. Nežno nanesite na lice kružnim pokretima i ostavite da djeluje 25 minuta. Isperite toplom vodom.

krompir i limun

Stavite krompir i polovinu limuna u blender i blendajte dok ne dobijete homogenu teksturu. Nanesite na lice kružnim pokretima i ostavite da djeluje 20 minuta. Isperite vodom.

Na tržištu postoji mnogo proizvoda za kožu, ali nažalost gotovo svi sadrže štetne kemikalije koje mogu učiniti više štete nego koristi.
kokosovo ulje

Zagrijte kokosovo ulje i namočite vatu u njega. Nežno nanesite na kožu i masirajte zahvaćeno područje oko 2 minute. Ostavite da djeluje nekoliko minuta, a zatim obrišite lice ostatkom pamuka. Ponovite 2 puta dnevno.

Sirće

Pomiješajte jabukovo sirće sa vodom i namočite vatu u njega. Nanesite ga na lice i ostavite preko noći. Ujutro isperite lice toplom vodom.

zeleni čaj

Ostavite vrećicu zelenog čaja nekoliko minuta u toploj vodi. Zatim izvadite i dodajte med i limunov sok. Utapkajte pamučni jastučić na lice i ostavite da odstoji nekoliko minuta.

limun

Prerežite limun na pola i kružnim pokretima nanesite direktno na lice. Radite to 5 minuta, a zatim isperite lice hladnom vodom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *