Ako se udaš samo za njega, bit će ti teško: čovjek rođen u ovom znaku težak je kao crna zemlja – neće te nositi do kraja života

Ovan

Prednosti: Malo je divlji, ali ima kontrolu. Voli priređivati ​​sjajne zabave i učiniti da se svi osjećaju ugodno u njegovom društvu, tako da vam s njim nikada neće biti dosadno.

Mane: Zbog njegove prirodne tvrdoglavosti često je teško komunicirati s njim. Voli imati kontrolu i misli da je uvijek u pravu, čak i ako to nije slučaj. Sve je moralo ići po Njegovom planu. Ima određeni stupanj sebičnosti koji često dolazi do izražaja u svađama.

bik

Prednosti: Poznat je po svojoj lojalnosti i na njega se uvijek možete osloniti. Ima stabilnu osobnost, marljivo radi, brine se za svoju obitelj, služi vam svim srcem i svaki dan dolazi kući na vrijeme.

Mane: Isto očekuje i od žena, pa Bik nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole slobodu, vole avanturistički način života, ne žele biti ograničene i trebaju puno vremena za sebe.

Blizanci

Prednosti: Zabavan je, pametan, pozitivan, ne boji se novih izazova, nepredvidiv je i uvijek vam donosi iznenađenja.

Protiv: On nije oličenje odanosti poput Bika i nikad se ne zna koliko će njegova ljubav trajati. Voli stvari, mrzi rutinu, nestabilan je i teško uspostavlja dugoročne veze.

Rak

Prednosti: romantičan je i pun ljubavi. Kad voli, voli intenzivno i emotivno. Ne zanimaju ga površni odnosi.

Slabosti: Njegova ljubav ponekad može biti gušljiva. Voli sve imati pod kontrolom i male stvari lako može pretvoriti u velike probleme. Unaprijed razmišlja negativno, odnosno zamišlja sve loše stvari koje bi se mogle dogoditi i tako unosi nemir u vezu.

lav

Prednosti: On je energičan, entuzijastičan, velikodušan i dat će sve od sebe da vam ugodi što je više moguće.

Mane: Ponosan je i tašt, pa će se uvrijediti ako nije centar vašeg svijeta ili (po njegovom mišljenju) ne ulažete dovoljno vremena u njega. Voli biti u centru pažnje, što često iscrpljuje njegovu životnu partnericu.

Djevica

Prednosti: Prizeman, organiziran, stabilan i posvećen tome da se osjećate sretno i zadovoljno u svakom trenutku.

Mane: Vrlo je izbirljiva, svemu traži mane, voli ispravljati tuđe mane, pa tako i mane koje vidi kod partnera. Često mu nedostaje samopouzdanja, osjeća se nesigurno i teško uspostavlja povjerenje.

Vaga

Prednosti: Romantična privlačnost s poklopcem. On je fin i prijateljski raspoložen, ne samo prema vama nego i prema svima drugima. Kad se zaljubi, tu ženu odmah vidi kao životnu družicu.

Mane: Kada mu je ponos povrijeđen, može se ponašati kao dijete i ne mariti za partnerove osjećaje. Iako je uvijek spreman riješiti problem, tada može postati grub i distanciran, što otežava komunikaciju s njim.

Škorpion

Snage: Strastvena, intenzivna, nevjerojatna empatija i emocionalno razumijevanje kada ste istinski zaljubljeni.

Mane: Izuzetno je osjetljiv, fatalističkog je razmišljanja i vrlo je posesivan. Ako se osjeća povrijeđenim, postaje osvetoljubiv.

Struchlak

Prednosti: pametan, velikodušan, velikodušan, nježan. Ne zna lagati, pa od njega možete očekivati ​​maksimalnu iskrenost.

Mane: Generalno gledano, on je stabilan muškarac, ali ne kada je ljubav u pitanju. Često ne zna definirati svoje osjećaje i lako gubi interes. Voli drugima nametati svoja uvjerenja i mišljenja.

Jarac

Obećanje: Neće učiniti ništa za ženu koju voli. Ne predaje se lako emocijama, ali kada ga ljubav ponese, spreman je ostatak života provesti s partnerom, ne sumnjajući u svoje osjećaje.

Slabosti: S njim je teško raditi, često kritizira, ima velika očekivanja, rijetko pristaje na kompromise i ne razumije koncept fleksibilnosti. Kada ga partner povrijedi, on oko sebe gradi zidove koje je teško probiti.

Vodenjak

Prednosti: On je uzbudljiv i pametan. Nikada nije ljubomoran i može mu se bezuvjetno vjerovati.

Slabosti: Sve shvaća osobno. Često se emocionalno distancira i udaljava od partnera jer se osjeća neshvaćeno. Ne može voljeti bez osjećaja unutarnje sigurnosti i povjerenja, a oboje je teško postići.

riba

Snage: Nježan, pun ljubavi svim srcem, ništa ne zadržava, pun brige i poštovanja.

Mane: Emocionalna nestabilnost. Nakon nekog vremena zna se predomisliti i reći da zapravo traži sasvim drugu partnericu. Voli igrati ljubavne igre po svojim pravilima i odmah će pobjeći ako osjeti da ga nešto guši.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *