AKO SE VAŠ MUŠKARAC PONAŠA OVAKO, TO ZNAČI DA VAS NIMALO NE POŠTUJE: Jeste li primijetile ove znakove? OSTAVITE GA ODMAH

oštovanje je ljepak koji drži dvoje ljudi na okupu. Uklonite ovaj element iz braka, a zajednički život pretvoriće se u pakao.

Muž je prestao da vas poštuje onaj momenat kada vidite ove znakove:

ljubav-raskid

1. Tokom razgovora ne gleda vas u oči

Vaš muž je stekao naviku da ne obraća pažnju na vas kad razgovarate s njim. On: drži telefon, gleda televiziju, nešto drugo priča u trenutku kada pokušavate da mu prenesete nešto što vam je važno. Sve za šta je sposoban je klimanje glavom i davanje jednostavnih “da” i “ne” kao odgovora.

2. Prekida vas

Navikli ste na to da vam suprug ne dozvoljava da izrazite misao. On već unaprijed zna šta ćete mu reći i ne želi da vas sluša kako pričate o onome o čemu već zna. Čim otvorite usta, on vas demantuje. Njega ne zanimaju vaše misli, glavno za njega je da izrazi svoje mišljenje i postavi vas na svoje mjesto.

3. Javno vas kritikuje

Kritika nije ništa loše, ali ona mora biti prikladna i pravovremena. Ukazivanje supruzi na njene greške i slabosti u javnosti nije samo nepoštovanje, već je direktna uvreda. Ovo je vjerovatno jedna od najstrašnijih stvari za koje je muškarac sposoban u odnosu na svoju ženu.

4. Zanemaruje vaše zahtjjeve

Navikli ste na činjenicu da se od vašeg supruga mora mnogo puta tražiti da izvrši osnovne zadatke. Ili zaboravi ili nema vremena. U njegovoj glavi ima mnogo različitih zadataka, a vaši zahtjevi nisu na prvom, pa čak ni na drugom mjestu.

5. Smije se vašim problemima

Vaš posao, hobiji, duhovni život za vašeg supruga su nešto smiješno i nije vrijedno ozbiljnog razmatranja. Jasno kaže da su vaši problemi umišljeni i djetinjasti, za razliku od njegovih velikih životnih problema.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *