ANA KORAĆ NA PLASTIČNE OPERACIJE DALA 23.000 EURA: A evo kako je izgledala dok je živjela u IVANJICI – da li je ovo ista djevojka?

Ana Korać se predstavila kao smjerna djevojka iz Ivanjice koja je brala maline kako bi zaradila novac i pomogla porodici. Njena prva javna pojavljivanja bila su na Instagramu starlete Soraje Vučelić. Tada je privukla pažnju jer je molila da je ne nazivaju starletom, već umjetnicom iz Ivanjice, gde je završila Srednju umejtničku školu. Ona se navodno čak i bavila slikarstvom.

Za nekoliko godina potpuno je promijenila lični opis.

Većinu operacija uradila je u Turskoj, a počela je, kako to obično biva, od grudi i usana. Operaciju grudi u dva navrata platila je oko 3.500 eura, jer nije bila zadovoljna, pa je drugim odlaskom pod nož popravila nedostatke.

Instagram

U usne je tri puta stavljala hijaluron, a kako svaka intervencija košta 250 evra, to je ukupno 750 evra samo za usne. Više od prosječne plate Ana je dala za operaciju očiju, jer je želela da ima mačije, pa je za to morala da iskešira 800 evra. Kako bi joj čelo bilo zategnuto, hirurgu je platila 300 evra, a za pumpanje jagodica 200. Učesnik rijalitija Filip Mijatov, koji se predstavljao kao njen bivši partner, izjavio je da joj je dao novac za operaciju nosa.

“Platio sam joj smanjivanje nosa, dao oko 4.700 eura, plus za dodatne troškove. Ne znam kako se pravdala majci za to odakle joj novac za skupe stvari i kola, ona nema zanimanje”, rekao je Mijatov jednom prilikom. Koraćeva je u dva navrata korigovala nos, pa je tako još 2.300 evra platila dodatno.

Za blistav osmijeh Ana je dala 2.000 eura, a onda je na red došla zadnjica. Tu je morala da izdvoji pet hiljada evra kako bi zahvat, koji se izvodio u Turskoj, imao ishod kakav je želela. S druge strane, sve estetske operacije zahtevaju česte “remonte”, pa je Ana vrlo često na operacionom stolu zbog toga. Koliko je promenila lični opis, govore fotografije iz Anine mladosti koje je kačila na društvene mreže.

Posljednjih dana se nagađa i da je u Turskor izvadila par rebara kako bi smanjila struk i da je za tu intervenicuju dala 7.000 eura.

A evo kako je izgledala dok je živjela u Ivanjici:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fphoto.php%3Ffbid%3D572857526080829%26set%3Da.369307706435813%26type%3D3&width=500

(Blic.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *