Baka iz Zagreba izjavom o braku u kojem je provela skoro 6 decenija nasmijala region

Baka koja je bila u braku skoro šezdeset godina, ali je ostala sama, postala je zvijezda u regionu zbog svojih komentara u kojima je detaljno opisivao svoj brak sa suprugom.

Anonimna baka iz Zagreba rekla je dvije riječi na pitanje novinara hrvatskog portala 24.sata, od čega se mnogima steglo u grlu. Prvo je ispričala kako je bila u braku skoro šezdeset godina prije nego što je njen muž vodio druge žene na ručkove u kafanu i da joj je štedio novac.
Kako je rekla, više nije želela brak, ali joj nije nedostajalo udvarača.

Ovoj kraljici želim da sad uživa za sve pare, kad je već muž uskratio pre toga 💪❤️ pic.twitter.com/WuWo3mi60F

— Nina Krunić (@nina_krunic) February 10, 2024

U braku sam 56 godina i nikada se više neću udati. Mislim, ima kandidata, jer nisam više gola i bosa, a i ovi starci hoće da ih neko okupa, opere, očisti, nahrani, a meni to više ne treba – rekla je dobra baka .
Tada ju je reporterka Hrvatskog portala upitala što bi više voljela nakon udaje, jela kod kuće ili odlaska u restoran. U ovom trenutku stigao je komplikovan odgovor. Ipak, na kraju je starica sve nasmijala jednom rečenicom, uštedio joj je novac, a druge žene vodio u restorane.
Kakav restoran? Pa kakva. Muž je vodio druge žene u restorane, a meni je to sačuvao… Sada jedem po restoranima i znam da vodim drugarice da jedu jagnjetinu – rekla je uz osmeh na kraju ankete.
Bleecker je napisao da su među komentarima koji su se pojavili ljudi izrazili nevjericu u postupke bakinog muža, rekavši da ona trenutno zaslužuje svu ljubav ovog svijeta.
Ipak, posebno se istakao jedan komentar: “Kada dozvoliš da ti neko ukrade 56 godina života”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *