ČESTITKE PRISTIŽU, PRIJOVIĆKA OBJAVILA SLIKU IZ PORODILIŠTA: Oglasio se i Filip, danas im je veliko slavlje

leksandrin i Filipov sin danas, 6. marta, slavi drugi rođednan

Pjevačica Aleksandra Prijović na današnji dan, 6. marta 2019. godine, postala je majka i sa suprugom Filipom Živojinovićem dobila je sina Aleksandra, kojem je emotivnom objavom čestitala drugi rođendan.

Aleksandra je objavila prvu fotografiju sa Aleksandrom, nastalu u porodilištu, koja do sada nije viđena, a riječima koje je uputila svom nasljedniku raznježila je sve.

– Anđele moj mali, ovo je naša prva fotografija prije tačno dvije godine, najljepši i najemotivniji trenutak u mom životu. Hvala ti za najslađe trenutke, smijeh, sreću i neopisivu ljubav… Danas je tvoj “dia dan”, kako bi ti rekao, i jedva čekam da se probudiš, da ti otpevamo tvoju omiljenu pjesmicu i da duvas svjećice… – počela je Aleksandra objavu.

aleksandra-830x0

foto: Printscreen, Instagram

– Budi mi uvijek sretan, zdrav, veseo, nasmijan, dobar dječak, kao što i jesi. Volim te i više nego što sam ikada mislila da je moguće, onako kako samo mama može da voli – napisala je pevačica uz fotografiju.

Ispod emotivne Aleksandrne objave povodom drugog rođendana njenog i Filipovog sina, oglasio se i ponosni tata i u komentaru ostavio nekoliko emotikona srca. Takođe, ispod objave nizale su se čestitke, a među njima bila je čestitka od kume, glumice Jelisavete Orašanin, supruge košarkaša Miloša Teodosića.

Podsjetimo, Aleksandra i Filip vjenčali su se 21. juna 2018 godine, sina Aleksandra dobili su naredne godine na današnji dan, 6. marta.  Nakon drugog rođendana malenog Aleksandra, 11. marta 2020. Aleksandra i Filip krstili su sina u Hramu Svetog Save u Beogradu, a pjevačicu je sam čin krštenja bio jako emotivan i sve vrijeme je plakala.

– Zaista je bilo emotivno i prelepo, i moram da vam priznam da sam plakala dosta. Sve vrijeme sam plakala i gledala u njega – rekla je tada Aleksandra.

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *