ČISTI CRIJEVA, TOPI MASNE NASLAGE I LIJEČI GASTRITIS: Čudotvorni napitak od samo 2 sastojka

U šolju vode dodajte ova 2 sastojka i u rekordnom roku ćete primijetiti olakšanje. Ukoliko imate bilo koji stomačni problem ili višak kilograma, ovaj napitak će u tom slučaju biti u od pomoći. Veoma je moćan kod uklanjanja bola u želucu, topljenja masnih naslaga, čišćenja crijeva, ali i u otklanjanju nadudutosti i grčva.

Sastojci koji će vam biti potrebni:

  • Čaj od hajdučke trave
  • Mljeveni lan

Prokuhajte vodu, pa dodajte hajdučku travu i ostavite da odstoji 15 minuta. Nakon toga procijedite i dodajte kašiku mljevenog lana. Ovaj napitak se pije svako veče pred spavanje, a daje rezultate nevjerovatnom brzinom. Već nakon nekoliko dana korišćenja osjetit ćete olakšanje u stomaku.

Hajdučka trava je od davnina poznata u narodnoj medicini. Ova biljka sadrži obilje vitamina i minerala. Nadzemni dio biljke u cvjetanju sadrži etarsko ulje, flavonoide, vitamin K, gorku materiju ahilein, smole, stereole i tanine.

Zahvaljujući svojim svojstvima povoljno deluje na stomačne probleme, a preporučuje se i za očuvanje zdravlja jetre i za pročišćavanje krvi. Lan, kao što vjerovatno već i znate, je odličan za pokretanje metabolizma i lijenih crijeva, što samim tim znači i pokretanje procesa razgradnje masnih naslaga.

Ne preporučuje se kontinuirana upotreba ovog čaja u dužem vremenskom periodu od 2 nedelje.

Izvor: stil.kurir.rsSu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *