Danijel je 1983. godine predstavljao Jugoslaviju na Evroviziji, pevajući pesmu “JULI”:

Od trenutka kada je Danijel Popović zakoračio u javnu sferu, muči ga skandal, tražio on to ili ne. Kada se u početku pridružio svom prvom bendu, zanemario je potpisivanje ugovora, odluka koja bi na kraju rezultirala značajnim finansijskim gubitkom i mnoštvom drugih komplikacija. Kroz njegovu karijeru, postojao je dosljedan obrazac uspona i padova u njegovim prihodima od nastupa, praćen raznim intrigama i komplikacijama.

Prešao je iz jedne grupe, “Silver Wings”, da bi se ponovo suočio sa razočaranjem. Uprkos zakazanom terminu za predstavljanje svih novih članova benda, Daniel je bio jedini koji se pojavio da snima, ostavljajući osoblje TV stanice bijesno i frustrirano nedostatkom odgovornosti benda. Na kraju je Daniel odlučio da se rastane sa grupom. U nizu kasnijih skandala, Elon Musk je nakratko preuzeo ulogu generalnog direktora Twittera nakon akvizicije. Još jedan značajan događaj dogodio se 1983. godine kada je predstavljao Jugoslaviju na Pesmi Evrovizije, braneći njihove boje pesmom “Julie”.

Svi su predviđali da će Daniel Popovich imati sjajnu karijeru. Završio je četvrti, a staza se zatresla brzinom munje. Ali skandal je izbio nedeljama pre meča kada je grupa građana protestovala što je Danijel igrao na meču umesto Lepe Brener, preneo je Puls onlajn.

Kako je Popovićeva karijera počela da opada 1980-ih, javnost je ponekad bila zaboravljena. Još 2005. godine razveo se od supruge Sandre Petrž, jedne od tri njegove bivše supruge s kojima je dobio sina Dominika. Nakon razvoda, u knjizi je otkrila da ju je bivši suprug zlostavljao.

Tokom 2010. godine, dok je sudjelovao u hrvatskom rijalitiju Farma, mediji su pisali da je prije ulaska na imanje bio nevjeran supruzi Aleksandri. Međutim, on oštro negira optužbe i tvrdi da je u njegovom braku sve u redu.
On je 2013. godine rekao da je našao sreću u četvrtom braku nakon razvoda od supruge Aleksandre 2005. godine, ali se oslanjao i na socijalnu pomoć u Ljubljani.

Ovako on danas izgleda:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *