Devojka se slikala sa svojim razredom: 30 godina kasnije, njen verenik je to video i iznenadio se!

Amy Giberson i Justin Pounders imali su “stidljivu” romansu kada su imali tri godine u vrtiću Sunshine u St. Louisu. PETERSBURG, Florida — Zajedno su gomilali kockice, sjedili zajedno za ručkom i igrali se na igralištu.

Tek 30 godina kasnije Gibson (33) i Pounds (33) su se poklopili na internetskoj stranici za upoznavanje Match.com. Nakon godinu dana zabavljanja, par je shvatio da su nekada bili “ljubavi” iz djetinjstva u svom rodnom gradu St. Louisu. St. Petersburg.

ljubav na prvi pogled

Iako je prošlo trideset godina otkako su Gibson i Pounds napustili Sunshine Kindergarten, bivša vlasnica i učiteljica Diane Twar jasno se sjeća njihove ljubavi jedno prema drugom.

“Veoma su se zabavljali jedno s drugim”, rekao je Tevar za People. “Bila je to tiha, stidljiva romansa, bila je to mlada ljubav, kao slatka simpatija. Insistirali su da sede jedno pored drugog na našim školskim slikama.”

Gibson i Pounds su završili vrtić i išli u različite osnovne, srednje i srednje škole – i kako je vrijeme odmicalo, sjećanje na tu prvu simpatiju je izblijedjelo.

Pounders je otišao na Državni univerzitet Floride u Tallahasseeju, a Gibson na Univerzitet Južne Floride u Tampi

Ali u dobi od 32 godine, oboje su se vratili u St. Louis. Sankt Peterburg – Samci i traže ljubav.

Iako Pounds nije prepoznao njegov stari plamen, odmah je poslao poruku Amy kada je vidio njenu fotografiju na web stranici za upoznavanje prošlog novembra.

“Vidio sam njenu sliku i iz bilo kojeg razloga, odmah me je privukla”, rekao je za People. “Moglo se reći, imala je toliko energije. Nisam to mogao objasniti, ali znao sam da moram upoznati tu djevojku.”

Njih dvoje su počeli da šalju poruke i zovu jedno drugom svake večeri – nesvjesni da se već poznaju – i planirali su prvi sastanak u lokalnom restoranu.

„Prvi put kada sam ga upoznala, osećala sam se kao da buljim u čoveka za koga ću se udati“, rekla je Ejmi.

Nakon toga, njih dvoje su se sastajali svaki dan i odmah se zaljubili.

Tek prije dvije sedmice – skoro godinu dana nakon prvog sastanka – par je otkrio da se poznaju otkad su bili djeca.

Njih dvoje su odrasli u istom kvartu, ali nisu imali zajedničke prijatelje i ne mislim da su se sreli, rekao je Gibson.

“Bili smo u autu i Justin je usputno spomenuo da mu se sviđa moje ime jer je bio zaljubljen u djevojčicu po imenu Amy u vrtiću”, rekla je. “Tada sam se našalio: ‘Pa to nisam ja, pa ne želim da čujem za nju!”

Ali kada zajedno idu u vrtić Sunshine Kindergarten, Gibson shvata da bi Justinova simpatija zapravo mogla biti ona.

“Molimo roditelje da pronađu sve svoje fotografije iz predškolskog uzrasta”, rekla je ona. “Džastinova mama je pronašla našu zajedničku sliku i počela sam da plačem, bila sam tako srećna. Ja sam bila Ejmi u koju se zaljubio pre svih tih godina! Definitivno je trebalo da bude.”

“Neko ili nešto je definitivno odlučilo da ne treba da se ponovo povezujemo sada”, rekao je Pounds. “Bili smo veoma blizu sastanka, ali se nismo sreli dok nije došlo vreme. To je to sada.”

U međuvremenu, par je svoje prvo dete rodio 2018.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *