GDE je DORIS DRAGOVIĆ i kako DORIS izgleda danas: Bila je udata za poznatog vaterpolistu, ali mnogi ne znaju njeno pravo ime

Doris Dragović, vlasnica jednog od najpoznatijih glasova u bivšoj Jugoslaviji, godinama se retko pojavljuje u medijima – samo kada je za to imala jasan razlog. Na početku njene karijere bilo je očigledno kakva je umetnica.

  1. godine, kada je započela samostalnu karijeru, predstavljala je Jugoslaviju na norveškom takmičenju za pesmu Evrovizije sa pesmom “Željo moja”, gde je zauzela 11. mesto. Pjesma je postala zimzelena himna koja se slušala generacijama, a onda je nastajala hit za hitom.

Međutim, malo ljudi zna da se Doris zapravo zvala Dorotea, dok se Dragojević ne preziva više od trideset godina jer je bila udata za bivšeg vaterpolistu Maria Budimira. Skladni par godinama je njegovao ljubav koju je upotpunio tek njihov sin Bornu.

S druge strane, mnogo se pisalo o njenom ljubavnom životu prije braka. Pričalo se da je u vezi sa Zdavkom Čolićem, a Željko Ražnatović Arkan je bio duboko zaljubljen u nju.

Iako je pevačica svoj privatni život uglavnom držala podalje od očiju javnosti, istakla je da joj je suprug velika podrška.

– Moj muž mi je vjetar u leđa. On je oduvek bio moj savetnik sa jedinstvenom intuicijom i ogromnom ljubavlju. On je autoritet u mom životu jer mi je pored svoje beskrajne ljubavi dao prijateljstvo, savjet i snagu. Verujem da su to magični sastojci za svaki brak koji želi da traje – kaže Doris.

Nakon raspada zemlje, više se okrenula razvoju svoje karijere u Hrvatskoj, iako se njene sjajne pjesme mogu čuti u cijeloj regiji! Umetnica je privremeno napustila scenu jer nije želela da bude deo novih trendova, što joj se nikako nije dopalo.

– Nisam tu jer sam napustio medije koji su prije deset do petnaest godina promijenili svoje lične opise i počeli igrati po pravilima na koja nisam navikao i nisam naučio. Govorim o onom vremenu kada je sve požutelo, požutelo, a neki bizarni događaji i slučajnosti su postali važniji od stvarnog života – istakla je tada Doris.

Jasno je stavila do znanja da ne žali ni za čim što je do sada uradila u svojoj karijeri jer, kako je rekla, bez obzira koliko veliki ili mali uspeh ili neuspeh, sve je to njeno!

Doris je otkrila zašto sve manje nastupa i rekla da njen život sada vodi Bog i da joj crkva znači sve.

– Crkva mi znači sve. Sve zapisujem na kartice i neka mi Bog pomogne i vodi me. Ne čeka on negdje ispred naših vrata uzalud i sa žaljenjem da ih otvorimo i pustimo Ga u svoje živote. Molitva mi mnogo znači u svakodnevnom životu. Podseća me odakle sam došla, kuda idem i ko sam sada – rekla je 2019.

Nedavno je naglasila da se dosta promijenila na osnovu reakcija drugih.

– Od osobe pune strahova i nesigurnosti polako sam se promenila prateći razmišljanja drugih. Ali danas sam potpuno drugačija, jer znam da jedino mjerilo svega leži u meni samoj – zaključuje Doris.

Danas živi prilično mirnim životom i veoma je odana porodici. U novembru je koncertom proslavio 50 godina postojanja – 40 godina karijere!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *