HOROSKOP ZA SEPTEMBAR PO CIGANSKIM KARTAMA: NJIH čeka period bez novca, gušenje u dugovima, a ONI NE NALAZE ljubav

Evo šta čeka svaki od znakova po proricanju po ciganskim kartama

OVAN
NEPRIJATELJ – UDICA – GUBITAK
Ljubav

Prema kartama koje su izašle, Ovnove očekuje izazovan mjesec kada je riječ o ljubavi.

Problemi u komunikaciji bit će česti, a ukoliko se ne budu rješavali na vrijeme, može se desiti da se udaljite jedno od drugog.

Nema koristi od žaljenja i tugovanja za prošlim stvarima – umjesto čekanja da se problemi sami riješe, vrijeme je da se angažirate! Sada je odličan trenutak da se uskladite sa svojim partnerom, ali oboje će morati da napravite ustupke i prilagodite se.

Što se tiče slobodnih Ovnova, neki od vas će ponovno uspostaviti kontakt sa bivšim emotivnim partnerom, ali sve ukazuje na to da će ta situacija obično završiti nakon nekoliko, uglavnom emotivno nabijenih susreta. Kada je riječ o potpuno novim situacijama u vašem ljubavnom životu, čini se da ćete biti previše kritični i tražiti mane u svakome…

Posao

Ovaj mjesec će biti prilično naporan i na poslovnom planu. Ne samo da nećete biti zadovoljni zarađenim novcem, već vas čekaju i neplanirani troškovi koji će znatno isprazniti vaš novčanik.

Osim toga, radna atmosfera vjerovatno neće biti sjajna, a neki vaši kolege i poslovni partneri će vam, blago rečeno, ići na živce. U drugoj polovini mjeseca mogli biste dobiti ponudu za posao od osobe koju smatrate ozbiljnom, ali bilo bi pametno da ne žurite i da pažljivo razmislite o tome da li je to zaista prava prilika za vas.

Zdravlje

Ovaj mjesec ćete trošiti dosta energije, ali možda će biti teško da je nadoknadite. Okružite se pozitivnim osobama koje volite. Stariji Ovnovi bi trebali obratiti pažnju jer ovaj mjesec može aktivirati hronične zdravstvene probleme.

BIK
POSJETA – NEPRIJATNOST – PORUKA
Ljubav

Bikovi će ovaj mjesec proći prilično dobro, ali će morati držati u vidu sigurnost i stabilnost svojih veza. Ako između vas i vaše voljene osobe ne postoji dobra komunikacija i razumijevanje, mogli biste doživjeti povremene nesuglasice i trzavice sve do kraja druge dekade mjeseca.

Pokušajte se međusobno podržavati, obogatiti svoj odnos raznolikim aktivnostima, izlascima i ne dopustite da vas statičnost zatvori među četiri zida… jer ta vrsta monotonije lako može izazvati rasprave.

Slobodni Bikovi će imati više dinamike, izlazaka i novih poznanstava tokom ovog mjeseca. Moguće je da ćete osjetiti da je jedna od tih osoba prava za vas.

Posao

U nekim poslovnim projektima koji su vam bitni, vjerojatno ćete napredovati pomalo oscilirajući – jedan korak naprijed, drugi korak nazad.

Ove situacije će se pojačati u drugoj polovini septembra, pa pokušajte biti strpljivi i ne nervirajte se bez potrebe. Poslovne saradnje i partnerstva će biti testirana tokom druge dekade septembra, jer se mogu pojaviti nesuglasice i problemi.

S malo truda, ovo je moguće riješiti i doći do zajedničkih rješenja. Finansijski aspekt će biti promjenljiv ovog mjeseca.

Zdravlje

Povremeni manji pad imuniteta. Postoji mogućnost prehlada i respiratornih infekcija koje će biti česte, ali kratkotrajne…

BLIZANCI
LJUBOMORA – SMRT – SVEŠTENIK
Ljubav

U prvom dijelu mjeseca Blizanci će se često suočavati s negativnim emocijama, kao što su ljubomora i posesivnost… pa čak i s mogućnošću da nešto urade “iza leđa”.

Za neke parove će biti izazovno prebroditi ovaj period, te će biti važno da oboje stanete zajedno, podsjetite se koliko vam je stalo do vašeg odnosa i emocija prema njemu.

Najkritičniji period će biti tokom druge dekade mjeseca, pa se potrudite pronaći kompromisno rješenje tada. Lako je prekinuti, ali teže je popraviti ono što je već narušeno… Što se tiče slobodnih Blizanaca, u jednom trenutku možete pomisliti da ste napokon pronašli ono što ste godinama tražili kad je ljubav u pitanju. Postoji jaka mogućnost za uspostavljanje veze.

Posao
Odnosi u poslovnom sektoru su vrlo nejasni i povremeno nećete znati na koga se osloniti, a tko radi iza vaših leđa.

U prvom dijelu mjeseca, i financijska situacija može biti prilično problematična, možete osjetiti teret dugova. No, kad se prava komunikacija aktivira, u drugom dijelu mjeseca, poslovni segment će se poboljšati u cjelini.

Stvari će se polako posložiti, a neki od vas će imati nove poslovne prilike i projekte. Dugotrajne suradnje će početi donositi stvarne rezultate.

Zdravlje

Stariji pripadnici ovog znaka će vjerojatno imati problema s kroničnim tegobama, dok će kod mlađih biti prisutan blagi pad imuniteta, posebno tokom druge dekade mjeseca.

RAK
LJUBAVNICA – LJUBAVNIK – MISAO
Ljubav

Ovaj mjesec može označiti kraj perioda poteškoća između vas i vašeg emocionalnog ili bračnog partnera. Ne samo da se problemi mogu rješavati na pravi način, već je ovo i odličan period da se vas dvoje “prisjetite” ljubavi i nježnosti i ponovo ih probudite.

Savet za oboje – nemojte misliti samo na sebe i svoje lične interese, uvek treba da imate na umu integritet vašeg odnosa i zajedništva.

Samci ovog znaka su u periodu kada postaju otvoreni za ljubav i kada su spremni da prihvate nekoga u svom srcu. Dvije osobe će biti u vašoj blizini i samo je pitanje koju ćete izabrati. U drugom dijelu mjeseca iskristalisaće se neke stvari i misli, a treća dekada je odlična za novi početak.

Posao

Moguće je da ćete biti zaokupljeni nekim sasvim drugim stvarima, pa ćete poslovne obaveze staviti u zadnji plan. Iako to neće mnogo uticati na vaše pozicije i sigurnost, nemojte dozvoliti da zakasnite sa nekim poslovima.

Ovog mjeseca ste na istoj talasnoj dužini sa svojim poslovnim partnerima, pa je pravo vrijeme da progurate neke svoje ideje ili kreativna rješenja. Što se finansijskog dijela tiče, nećete se moći žaliti na prilive, ali ćete ipak tražiti načine da ih poboljšate.

Zdravlje

Ne zaboravite na sebe u svakodnevnoj žurbi. Potreban vam je odmor i više opuštanja. Možda biste željeli razmisliti i o rekreaciji…

LAV
BOLEST – DAR – ČEŽNJA
Ljubav

Prva dekada mjeseca je nepovoljna po pitanju emotivnih i partnerskih odnosa. Češće nego inače će vam nedostajati oni vaši lijepi, intimni trenuci i osjećat ćete se prilično usamljeno, kao da je neka veza između vas i partnera nestala.

Da se razumijemo, itekako je moguće da pretjerujete i da je stvarnost potpuno drugačija, ali ne može se osporiti da će vam trebati veći dokazi ljubavi. U drugom dijelu mjeseca, partner će nekako biti više prisutan, više uz vas, pa će se i neke dileme koje ste imali riješiti.

Što se slobodnih Lavova tiče, vama će uglavnom biti na umu provod i dobra zabava, ali ćete sve češće osjećati da vam nedostaje upravo partnerstvo, zajedništvo, neko koga ćete voljeti i tko će voljeti vas…

Posao

Poslovni segment, odnosno krajnji rezultati, bit će vam zadovoljavajući, ali da biste do njih došli, morat ćete stvarno uložiti trud.

Neki zastoji koji će biti aktualni tokom prvog dijela septembra počet će se rješavati, ali ćete u procesu potrošiti dosta energije i angažmana.

Pojedini Lavovi nisu zadovoljni svojim trenutnim poslovnim pozicijama i pokušavat će pronaći novi izvor prihoda. Prijedlog za vas je da se više aktivirate u drugom dijelu mjeseca. Što se financija tiče, očekuje vas dosta promjenjivo i nestabilno vrijeme.

Zdravlje

Nećete baš uvijek obraćati pažnju na svoje zdravlje, što će se odraziti kroz pad imuniteta. Stariji pripadnici znaka će u trećoj dekadi aktivirati hronične probleme i tegobe.

DJEVICA
MISAO – UDOVAC – SUDIJA
Ljubav

Djevice u vezama i brakovima će imati nešto lošiju, ili barem smanjenu komunikaciju s partnerom, a pitanje je koliko ćete vremena imati jedno za drugo, makar u prvoj polovini mjeseca.

Ili ste oboje zauzeti drugim obavezama, ili ste se čak malo zasitili jedno drugog, ali bitno je da će vam ovo malo udaljenosti dobro doći. U drugom dijelu mjeseca, kao da ćete oboje biti spremni da se ponovno više angažirate jedno prema drugome, a moguće je da ćete u tom periodu pokrenuti neka zajednička pitanja ili dogovore.

Usamljene Djevice neće baš imati fenomenalan ljubavni mjesec. Okrenuti ste sebi i svojim prioritetima, a ljubav trenutno nije među njima. Možda ćete povremeno imati kontakte s bivšim partnerima.

Posao

Device će se najviše posvetiti poslovnom segmentu. Tu ćete najviše ulagati sebe i posvećivati pažnju trenutnim poslovima, ali i novim projektima i realizaciji svojih planova.

Pripremite se za veliki rad i odgovornost, jer će situacija to zahtijevati od vas. Oni koji nisu sigurni jesu li na pravom putu i jesu li učinili sve što je do njih što se posla tiče, moći će odahnuti u drugom dijelu mjeseca, kada konačno dođe do pokretanja poslova koji su vam vrlo značajni. Financijski aspekt – promjenljiv, ali prilično stabilan.

Zdravlje

Prilično ste neaktivni, a ne vodite ni računa o sebi i svojim životnim navikama. To će se svakako odraziti na vaš imunitet, dok će starije Device imati problema s kičmom, posebno lumbalnim dijelom.

VAGA
SREĆA – SMRT – DIJETE
Ljubav

Čini mi se da je za emotivne veze i brakove koji su već neko duže vreme prolazili kroz ozbiljnu krizu, a gdje partneri nisu pokazivali namjeru da išta poprave, ovaj mjesec označio kraj. Tokom druge dekade mjeseca doći će do velikog preokreta i ono što ne može biti popravljeno i uređeno, doći će do svog kraja. Veze u kojima se partneri trude i nastoje uskladiti, također će prolaziti kroz teške trenutke, ali će se to završiti ulaskom u treću dekadu mjeseca, koja za vas označava novi ljubavni početak.

Iskreno se nadam da će vaša veza ili odnos biti u ovoj drugoj grupi… Slobodne Vage prekidaju svoj duži period bez ljubavi i dobivaju veliku priliku prema kraju mjeseca.

Posao

Iako će druga dekada mjeseca biti izuzetno naporna u poslovnom aspektu, s mnogo obaveza i izazova, općenito gledajući, ovaj mjesec donosi odlične poslovne mogućnosti za vas.

Ne samo da ćete uspjeti stabilizirati svoju poslovnu situaciju, već će neki od vas započeti nove poslovne projekte i suradnje.

U svakom slučaju, drugi dio mjeseca otvara potpuno novu fazu u ovom području. Što se tiče financija, unatoč brojnim obavezama i troškovima, bit ćete prilično zadovoljni.

Zdravlje

Vage koje imaju hronične zdravstvene probleme, posebno s kičmom, će do kraja druge dekade mjeseca osjećati pojačane tegobe. Za mlađe pripadnike ovog znaka – pazite više na svoj imunitet.

ŠKORPIJA
UDOVAC – NADA – SVEŠTENIK
Ljubav

Ovaj mjesec neće donijeti spektakularna dešavanja s emotivnim ili bračnim partnerom. Čini se kao da ćete oboje ovaj mjesec provesti mirno, funkcionirajući sporim tempom.

Nekima od vas će nedostajati uzbuđenja, dok će drugi uživati u miru i tišini. Tokom drugog dijela mjeseca bi bio dobar trenutak za pokretanje zajedničkih planova. Što se tiče slobodnih Škorpija, prvi dio mjeseca donosi većinom statičnost u ljubavnom pogledu.

Možda ćete imati povremene kontakte s bivšim partnerima, ali ni tu neće biti nekih posebnih dešavanja. Tokom drugog dijela mjeseca moguće je novo poznanstvo, ali ne i ulazak u vezu. Osoba koju upoznate će vam biti vrlo draga, ali nećete žuriti s događanjima…

Posao

Poslovne obaveze će vam uzeti znatan dio vremena i energije. Unatoč tome, želite pokrenuti i svoje planove, što će vjerojatno uspjeti tokom druge dekade mjeseca.

Iako će biti iscrpljujući period za vas, jasno je da imate veliku podršku od onih oko sebe i povoljnih vanjskih okolnosti.

Karta Sveštenika govori o tome da je i sreća na vašoj strani i da vaši planovi imaju prilično dobre šanse za uspjeh. Što se tiče financija, proći ćete bolje nego što ste očekivali.

Zdravlje

Vaš imunitet nije na najboljem nivou, a čini se da nećete posvetiti sebi puno pažnje, čime ćete ga dodatno narušiti. Pokušajte tokom drugog dijela mjeseca izdvojiti više vremena za sebe.

STRIJELAC
NESREĆA – NEISKRENOST – NEPRIJATELJ
Ljubav

Emotivno – vi i vaš partner, sudeći prema ovim kartama, imate mnogo o čemu da razgovarate. Naravno, to će biti moguće samo ako budete spremni za iskren i otvoren razgovor, što je možda malo vjerojatno.

Izgleda da je vaš odnos trenutno vrlo nestabilan, da niste korektni jedno prema drugome i da ne djelujete u korist veze. Možda će doći do kratkotrajnog smirenja nakon nekih svađa, ali to smirenje će vjerojatno biti kroz distanciranje i zatvorenost.

Dragi Strelčevi, čini se da je došlo vrijeme da ozbiljno razmislite o tome što stvarno želite u odnosu sa svojim partnerom. Slobodni Strelčevi nemaju neka posebna ljubavna događanja tokom ovog mjeseca. Većinom su to avanture, prolazne kombinacije i sve što se temelji na strasti.

Posao

Izgleda da ovog mjeseca nećete imati mira u vezi sa poslom. Očito je da ćete se suočiti s financijskim teškoćama, a i komunikacija s kolegama će biti prilično naporna.

No, to ne znači da bi trebali odustati čim se suočite s preprekama. Naprotiv, trebali biste još odlučnije nastaviti prema svom cilju, jer nemojte zaboraviti – prepreke su tu da bi se prevladavale, zar ne? Nemojte se nervirati zbog različitih smetnji i neprofesionalnog ponašanja kolega…

Zdravlje

Tokom ovog mjeseca će na vas djelovati nepovoljni utjecaji, što će se odraziti i na vaše zdravlje. Stres je trenutno vaš najveći neprijatelj, pa bi bilo dobro da pronađete način kako se rasteretiti od njega.

JARAC
PUTOVANJE – LJUBOMORA – LJUBAVNIK
Ljubav

Ako uspijete suzbiti posesivnost, ljubomoru i nepovjerenje prema svom partneru, vjerojatno ćete imati opušten mjesec u ljubavi. Dodavanje male doze ljubomore može začiniti vaš odnos, budući da će to probuditi vašu osvajačku stranu.

Dat ćete sve od sebe da partneru pokažete koliko vam znači i koliko ga stvarno volite. Što se tiče slobodnih Jarčeva, oni će se suočiti s intrigantnim ljubavnim situacijama. Vaša strast će biti potpuno probuđena ovog mjeseca, pa će mnogi od vas tražiti avanturu, zabavu i uživanje.

Međutim, nećete biti zatvoreni samo za prolazne stvari već će biti i ozbiljnih potencijala, pogotovo prema kraju mjeseca.

Posao

Mogla bi postojati mala nesigurnost i problemi tijekom pokretanja novih projekata, sklapanja novih poslovnih dogovora ili suradnje sa stranim partnerima. Unatoč tome, ništa od ovoga vas neće spriječiti u ostvarivanju vaših ciljeva, jer pokazuje da ćete uspješno prevladati prepreke i blokade na svom putu.

Za neke od vas postoji velika mogućnost napredovanja, koja će se vjerojatno ostvariti prema kraju mjeseca.

Koliko god komplicirano razdoblje prošlo, bit ćete vrlo zadovoljni rezultatima, uključujući i financijske.

Zdravlje

Stariji Jarčevi mogu imati problema s urinarnim infekcijama i bubrezima. Mlađi pripadnici znaka bit će vrlo aktivni i energični ovog mjeseca. Samo pazite da se ne ozlijedite tijekom sportskih aktivnosti.

VODOLIJA
VESELJE – LJUBAVNIK – ČEŽNJA
Ljubav

Izgleda da će Vodolije koje su u emotivnim vezama ili brakovima imati prilično lagan mjesec. Vi i vaš partner bit ćete na istim valnim duljinama i iskoristit ćete svaku priliku da se dobro zabavite i provedete.

Možda će ponekad izbiti mala iskra ljubomore, ali vjerojatno ćete je lako prevazići. Kraj mjeseca bit će povoljan za zajedničke planove i dogovore jer će to biti dobar trenutak za pokretanje nečega što oboje dugo razmatrate. Slobodne Vodolije mogu očekivati zanimljive ljubavne situacije.

Vaša strast će biti potpuno probuđena, a mnogi od vas će tražiti avanturu. No, nemojte isključiti mogućnost ozbiljne veze, osobito prema kraju mjeseca.

Posao

Za vas će ovaj mjesec biti najvažniji odnos sa suradnicima. Bit ćete u kontaktu s mnogo ljudi i svojom komunikacijom ćete često dolaziti do rješenja koja vam odgovaraju. Autoriteti vas podržavaju i imat ćete sjajnu komunikaciju s njima.

Neki od vas možda planiraju promjene u svojoj karijeri, otvaranje novih mogućnosti ili projekata. Ovo će se odvijati postupno, nemojte žuriti i pažljivo razmotrite svaki korak. Što se tiče financija – prilično dobro.

Zdravlje

Mlađi pripadnici znaka će biti puni energije i aktivni. Što se starijih tiče, mogu se pojaviti manji problemi s kičmom ili bubrezima.

RIBE
GUBITAK – PUTOVANJE – DIJETE
Ljubav

Početkom mjeseca može postojati loša situacija i negativne emocije u vašim emotivnim i bračnim odnosima. No, ta situacija se može riješiti i preokrenuti. Međutim, to neće biti moguće samo od strane vas ili vašeg partnera, već će oboje morati posvetiti iskren trud rješavanju problema koji već neko vrijeme narušavaju vaš odnos.

Nemojte odustati, jer posljednja dekada ovog mjeseca može ponovno vratiti živost i ljepotu u vaš odnos. Koračate novim stazama ljubavi koje bi mogle biti puno ljepše nego prije! Slobodne Ribe će se malo izgubiti, imat će strasne, ali prolazne trenutke s osobama suprotnog spola.

No, dopustite si da se opustite i uživate malo, jer ste se predugo ograničavali. Za neke od vas, treća dekada mjeseca donosi početak nove veze s nekom novom osobom.

Posao

Problemi u suradničkim i kolegijalnim odnosima bit će naglašeni tijekom početka mjeseca. Sada je vrijeme da se ozbiljnije pozabavite ovim pitanjima i riješite ih što je prije moguće. Bit ćete odlučni jer nećete dopustiti drugima da vam uzimaju živce i unose nemir u svakodnevni rad.

Drugi dio mjeseca bit će povoljan za Ribama u smislu novih poslovnih poduhvata i projekata. Bit ćete više nego zadovoljni tempom događaja. Što se financija tiče, polako ćete se izvlačiti iz dugova, ali ovog mjeseca nema naznaka da ćete imati obilje novca.

Zdravlje

Iako će fizičko zdravlje biti prilično dobro tijekom mjeseca, Ribe će se suočiti s problemima vezanim uz psihički stres. Period oporavka kreće s drugim dijelom mjeseca.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *