“Imam brata blizanca”

“Imam brata blizanca, majka nas jedva raspoznaje a kamoli neko drugi.

Prošle godine ja konkurišem za jedan posao i pozovu me na razgovor, a poslije razgovora i ljekarskog pregleda počnem i da radim. Maltene od prvog dana smo on i ja počeli da se mijenjamo (jedan dan on ode na posao, jedan ja pa smo tako zajedno učili i obojica podjednako savlađivali mašinu na kojoj radimo.

sad-man-1

U početku je bilo veoma lako jer smo slabo komunicirali sa novim kolegama pa smo se obojica fokusirali da jedan drugom prepričavamo šta smo tog dana radili na mašini. Ne znam zašto, ali moj brat je počeo da…

U početku je bilo veoma lako jer smo slabo komunicirali sa novim kolegama pa smo se obojica fokusirali da jedan drugom prepričavamo šta smo tog dana radili na mašini. Ne znam zašto, ali moj brat je počeo da se intezivnije druži sa njima i sve mi je teže da očuvam privid da smo jedna te ista osoba.

depositphotos-202839458-stock-video-attractive-young-man-business-jacket

(foto: Ilustracija)

Kolege su već primijetile i pitale me zašto sam jedan dan u super raspoloženju, šalim se sa njima i idemo poslije posla na pivo a narednog dana sav ćutljiv i distanciran.

Vadim se na promjene raspoloženja, ali ne znam dokle ću tako jer ovaj moj ludi brat ne planira da prestane da se druži i kaže kako bolju ekipu nije imao u životu.”

depressed-man1-3265726b

(foto: Ilustracija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *