Iskusite moć čišćenja snažnog eliksira napravljenog od mješavine limuna, meda i češnjaka, koji se može konzumirati nakon jela za promicanje zdravih krvnih žila.

Iskusite moć čišćenja snažnog eliksira napravljenog od mješavine limuna, meda i češnjaka, koji se može konzumirati nakon jela za promicanje zdravih krvnih žila.

Otkrijte potencijal snažnog eliksira kombiniranjem limuna, meda i češnjaka i konzumiranjem nakon jela. Vjeruje se da ova mješavina od tri sastojka ima sposobnost pročišćavanja krvnih žila, kao što je prikazano u zadivljujućem videu.

Češnjak, svestrani sastojak u kuhinji, stekao je priznanje i kao prirodni lijek protiv prehlade i gripe, kao i kao preventiva protiv dijabetesa i kardiovaskularnih bolesti.

Prepuni mnoštva esencijalnih nutrijenata, limuni su posebno bogati vitaminom C, B6 i kalijem. Osim toga, mogu se pohvaliti bogatim nizom vitamina A, K, folata, kao i obiljem minerala uključujući željezo, magnezij, fosfor, cink i selen. Limun također obiluje vitaminom C, vlaknima i nizom korisnih biljnih spojeva. Ovo citrusno voće ne samo da smanjuje rizik od srčanih bolesti i moždanog udara, već također pomaže u mršavljenju i borbi protiv anemije. Još jedna ključna komponenta ovog eliksira je med, koji posjeduje vlastiti niz ljekovitih svojstava. Poznato je da med ublažava alergije, nesanicu, kašalj i začepljenost nosa.

Sastojci:

Za ovaj recept su vam potrebne 4 cijele glavice češnjaka, 6 komada limuna i oko 200 grama meda.

priprema:

Počnite s pripremom češnjaka tako što ćete očistiti i odvojiti češnjeve. Zatim temeljito operite limun sodom bikarbonom i nastavite ga rezati. Sameljite i luk i limun, pa ih pomiješajte s medom. Prebacite smjesu u staklenku i ostavite na toplom i tamnom mjestu dan i pol. Nakon što to vrijeme prođe, bit će spreman za upotrebu. Za konzumiranje pomiješajte jednu žlicu mješavine s 50 ml vode i popijte 15 minuta nakon završetka obroka.

Također se savjetuje povećanje unosa vode.

BONUS

Ni pod kojim okolnostima ne smijete izgovoriti ovu riječ, jer ona ima moć lišiti vas sreće, diktira vam život i uskrati vam nove prilike.

Imam riječ koju ne savjetujem koristiti.

Zatvarajući vaše novootkrivene rute, ona ima mogućnost stvoriti značajne smetnje i komplikacije.

  1. Kada netko izgovori riječ “nikad”, u biti izjavljuje nemogućnost poduzimanja bilo kakve akcije. Ova izjava postaje prepreka osobnom rastu i zatvara sve potencijalne putove u životu.
  2. Mogućnost povoljnog susreta može biti osujećena uključivanjem riječi “nikad” u samopotvrde kao što su “Nikad neću pronaći sreću” ili “Nikada neću upoznati svoju pravu ljubav”. Ova riječ posjeduje nevjerojatnu snagu koja se može okrenuti protiv govornika. Posljedično, nije mudro objavljivati ​​izjave poput “Nikada neću steći bogatstvo”, “Nikada neću osigurati prestižan položaj” ili “Nikad se neću upustiti u vlastiti poduzetnički pothvat” u vezi s novcem, karijerom i poslom.
  3. Ključno je imati na umu da kad se upotrijebi riječ “nikad”, svemir to doživljava kao uvjerljiv poziv na akciju. Ako bi netko izjavio: “Nikad se neću susresti s poteškoćama”, mogao bi se dogoditi suprotan ishod. Zapravo, može privući nevolje i mnoštvo nepovoljnih okolnosti u nečiji život.

Da biste aktivirali zakon privlačnosti, korisno je zamijeniti riječ “nikad” ohrabrujućim afirmacijama kao što su “Posjedujem sve što želim”, “Imam sposobnost privući svog idealnog partnera”, “Okružen sam ljubavlju, ” i “Svaki dan mi donosi radost.” Usvajanjem ove prakse iskorištavate snagu pozitivnog razmišljanja i manifestirate svoje želje

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *