Ispovest Brankice koja je uhvatila muža u gej aferi

Brankicu iz Prijedora muž godinama varao: Obolela sam od saznanja s kim ima odnose, molila Boga da umrem zbog te sramote
Njena ispovest je bolna, a prevaru kakvu je doživela, retko ko bi preživeo

samo šest meseci od rođenja njihove ćerke život Brankica iz Prijedora iz Bosne pretvorio se u pakao.

Usledilo je ono što ne može da se zamisli ni u najgorim snovima.

  • Najpre sam se dvoumila da li da pričam o svom bolu i tuzi kroz koju sam prošla, ali sam shvatila da možda postoji još žena na ovom svetu sa sličnom sudbinom, koje želi da živi i diše, a ne da bude paravan za tamo nečiju istopolnu ljubav – Brankica otkriva sam početak događaja koji je zauvek rastavio jednu, samo naočigled funkcionalnu porodicu i dodaje:

Jasmina iz Banjaluke je imala 19 kad je majci preotela muža: ‘Na venčanju sam saznala bolnu stvar, pa me stigla karma’

  • Bili smo jedan skladan par. Niko se nikada kao on nije trudio da me osvoji. Desetak godina je stariji od mene. Kada smo počinjali da se zabavljamo, ja sam u tom momentu bila student treće godine, a on ugledni advokat i na dobroj funkcionerskoj poziciji.


Samo nakon godinu i po dana ostvarila joj se najveća želja, da postane njegova supruga, a odmah nakon toga desio se i plod njihove ljubavi, postali su roditelji jedne devojčice.

Njene sumnje ubrzo su počele da joj stvaraju teret o kom nikad nije razmišljala. Najpre težak porođaj, zatim vreme koje je morala da posveti ćerki, a onda i činjenica da je prestala da obraća pažnju na to kako se muž ophodi prema njoj.

Muž i žena, Brak, ljubav, Ljubavni par, Putovanje
foto: Shutterstock

  • Naš odnos je zahladneo u svakom mogućem smislu. Devojčica je već imala šest meseci, vreme je prolazilo, a moj suprug je počeo da spava u dnevnom boravku. Napustio je našu spavaću sobu pod izgovorom da mu smeta noću dečiji plač, i da mu treba odmor. Nekako sam slepo verovala da je sve zaista tako, dok nisam počela da primećujem da me bukvalno gura od sebe na svaki moj pokušaj neke intimizacije – rekla je Brankica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *