Jeftino rješenje: Ako redovito pravite led u zamrzivaču, stavite ove namirnice u zamrzivač i više nećete imati ovaj problem!

Kako biste spriječili stvaranje debelog sloja leda u vašem hladnjaku, provjerite je li hrana u vrećicama i kutijama zatvorena i potpuno ohlađena.

Bitno je da su i suhi. Obrišite vrećice i posude izvana kako se ne bi smočili kada ih stavite u hladnjak. Kako biste spriječili stvaranje leda na stijenkama hladnjaka, prvo ga očistite.

Odmrznite tako da isključite utikač i uklonite sve što je unutra. Obrišite unutrašnjost tako da sve bude suho, zatim nanesite ulje na suhu, čistu trulex krpu. Ulje otežava stvaranje leda. Smrzavanje je obično uzrokovano viškom vlage u hladnjaku, stoga vodite računa o vrećicama i posudama unutar hladnjaka. Svakako provjerite jesu li dobro zatvorene i potpuno suhe. To će osigurati da se na unutarnjim stijenkama hladnjaka dugo ne stvara debeli sloj leda.

Bonus članak:

Recept poznatog “čistača krvi”: mješavina samo dva sastojka koja uklanja sve masnoće

Budući da u posljednje vrijeme na našim stranicama dobivamo puno pitanja o tome kako se nositi s povišenom masnoćom u krvi, odlučili smo s vama podijeliti ovaj jednostavan i učinkovit recept. Zbog ubrzanog načina života, loše prehrane i nedostatka tjelesne aktivnosti ponekad se na gornjim vjeđama ili drugdje kao nakupljanje masnoće pojavljuju pločaste ili kvržičaste nakupine žutog masnog tkiva. Nažalost, u početku pacijenti često nemaju drugih simptoma. Kako bolest napreduje, stijenke krvnih žila se zadebljaju i postaju aterosklerotične, čemu uzrokuju i drugi čimbenici rizika (pušenje, zlouporaba alkohola, nikotin), a svi nažalost dovode do cerebrovaskularne bolesti koja je glavni uzrok smrti u svijetu a kod nas se bolest može dijagnosticirati samo laboratorijskim pretragama. Ukoliko Vaši nalazi upućuju na postojanje ove bolesti, toplo preporučamo ovaj lijek jer može pomoći našim bližnjima.

Sastojci:

– smokve

– domaći jabučni ocat.

Priprema:

Navečer pripremite lijek kako biste ga mogli popiti ujutro. Uzmite tri suhe smokve i izbockajte ih čačkalicom sa svih strana pa ih stavite u staklenu zdjelu i dodajte im 2 dcl. Domaći jabučni ocat, ako se kiseli u 20 sati, jede se u 8 ujutro. Preostali ocat nemojte baciti, sljedeće večeri u istom octu marinirajte 3 smokve pripremljene na isti način. Osmi dan uzmite još 2 dcl octa i ponavljajte postupak tjedan dana. Stoga tijek liječenja traje 14 dana. Pridržavajte se ovog recepta, pridržavajte se zdrave prehrane i povećajte fizičku aktivnost, a nakon polumjesečne kure ponovite rezultate i uvjerite se u djelotvornost lijeka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *