Kad OVO dodam u tlo, glavice luka su iznimno velike..VIDEO…

Danas smo kreirali najbolje organske prelive za povrće kao što su luk, beli luk, šargarepa i zelena salata koje raste duplo brže i veće. Ovo prirodno gnojivo sadrži važne minerale koji su neophodni za rast biljaka. Bogat je kalijumom, azotom, fosforom i kalcijumom. Žetva će biti odlična.

Ako vam se sviđaju ovakvi recepti ostavite komentar:
U nastavku pogledajte video klikom na link ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=FbDFn3HzcY0

BONUS RECEPT: STAVILA JE OVU STVAR U KESU SA HLJEBOM: Bio je svjež danima, isprobajte i vi genijalan trik

Za razliku od drugih namirnica koje mogu stajati danima, pa čak i sedmicama ukoliko ih pravilno čuvamo, sa hljebom to nije slučaj.

“Ostao mi je komadić hljeba koji nije stao u zamrzivač, a već sam jedan hljeb počela da sječem i jedem. Pogledala sam video na Jutjubu, u kojem kažu da treba staviti jedan komad celera u platnenu kesu s hljebom kako bi on ostao duže svjež.

Ne znam kako ovo djeluje, ali mogu da kažem da je hljeb zaista postao svjež,”napisala je i istakla da celer uopšte nije promenio ukus hljeba. Trik je u tome što hljeb upija vlagu iz celera, što dovodi do toga da se ne hljeb ne suši.

Ova njena objava naišla je na veliki odjek, te su ostale domaćice pisale komentare zahvalnosti na otkrivenom triku, prenosi Espreso

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *