KARLEUŠA PRIŠLA KANDIDATU NA SCENI, SVI U NEVJERICI NAKON NJENOG POSTUPKA: Evo šta se sinoć desilo, ON JE BIO ZA 10 GLASOVA

Aleksandar Misojčić (28) iz Šapca je na velikoj sceni ukrstio glas sa Milanom Stojčinovićem (25) iz Bijeljine.

Aleksandar, koji dolazi iz tima Ane Bekute, otpevao je pjesme ”Otkači” Mire Škorić i ”Seksi ritam” Džeja Ramadanovskog, dok je Milan iz tima Viki Miljković odabrao numere ”Zauvijek si ostala u meni” Šerifa Konjevića i ”Čovek lutalica” Šaban Šaulića.  

Uz izvođenje druge pjesme, Aleksandru se na scni pridružila Jelena Karleuša pa đuskala iz sve snage, dok je isto radio i Aleksandar Milić Mili sa svog mjesta.

screenshot-13

Ovaj scenski spektakl završio se sa četiri glasa u korist Aleksandra, dok je Milan osvojio tri.

– Viki čovječe, brate kakav je ovo program? Je l’ može da se izmisli neatraktivniji program- rekla je Marija Šerifović, a Milise složio rečima da je bilo predosadno.

– Ja bre ženo pogledam protiv koga se bori moj kandidat, pa prilagodim, pa znam kako da napadnem. Šta je ovo? Prvu pjesmu čak nije ni tačno pkevao- još jednom je rekla Marija.

– Ja ne mogu njemu da dam nešto drugo, kad on ovo zna da pjeva- pravdala se Viki, pa dodala- Bio je bez energije jer mu se nešto desilo.
Sa druge strane, Mili je pohvalio Anu i odabir pjesama sa svog kandidata- Svježe i novo! Dobar si bio- rekao je on sa čim se i Marija složila.

JK koja je sve vreme igrala sa Misojčićem, objasnila je da joj je teško palo i da se umorila s obzirom da već godinu dana nema specijalne fizičke aktivnosti- Ali sjetimo se kad je mene Saša nosio na ramenima. Svaka čast kako si izdržao- prisetila se Jelena pa dodala da direktor Popović odlično izgleda za svoje godine, koje i nisu neke pozne.

screenshot-16

– Pa mi sa ovim stresom daj Bože da doživimo 65 godina- rekla je Marija.

– Aleksandre ovo će biti udilo po kućama, ovo nam treba, da se dobro zabavimo a svakako si dobro pjevao, ponašao i nadigrao me! A ti Milane znaš koliko mi je bljak ono što pjevaš ali sve to na stranu, ti si tako dobar pjevač- komentarisala je JK.

– Ti si napravio nešto što sam mislio da je nemoguće!Zaslužuješ baraž- rekao je Đorđe Misojčiću.
S obzirom da su svi rekli da je Milanu nedostajalo žara i energije, Viki je kao mentorka objasnila o čemu se radi- Milan je do pre pet dana imao koronu, 15 dana ležao u krevetu pod upalom pluća.

Drugim članovima žirija nije bilo jasno zašto Viki to nije rekla na početku odmah, a onda se Bosanac pokajao što mu nije dao glas dok je JK rekla- Ako ovako peva posle upale pluća, onda je zaslužio deset glasova.

Na kraju, Saša je svakako pustio Milana da se bori u baražu za svoje mesto u narednom krugu.

Izvor:Grand

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *