Krevet u spavaćoj sobi ne bi trebao biti postavljen ovako: 1 Greške koje svi činimo donose nesreću

Krevet u spavaćoj sobi ne bi trebao biti postavljen ovako: 1 Greške koje svi činimo donose nesreću

Činite li i vi ovu grešku?

Prema staroj kineskoj filozofiji, vjeruje se da je najbolji život stvoren kada živimo u skladu s prostorom u kojem živimo. Raspored namještaja, položaj predmeta i boja zidova mogu puno otkriti o nama, a mogu imati i velik utjecaj na našu energiju.

Vjeruje se da Feng Shui uvelike pridonosi našem poslu, zdravlju, obiteljskim odnosima i financijama.

Da bismo imali sve željene aspekte, nije potrebno cijeli dom prilagoditi Feng Shui-u, ali je važno izbjeći pogreške koje nam kradu sreću, energiju i zato nam “ne ide”. U ovom članku ističemo što trebate učiniti kako biste poboljšali svoje raspoloženje i energiju u spavaćoj sobi.

Položaj kreveta u spavaćoj sobi je važan jer tamo provodimo većinu života. Spavamo, odmaramo, čitamo, tu provodimo najviše vremena. Krevet se nikada ne smije postaviti uza zid gdje su vrata sobe. Lepa i sretna piše da se iz kreveta moraju vidjeti vrata, ovo je jedan od ključeva.

Krevet bi trebao biti samo jednom stranom naslonjen na zid, najbolje u gornjem dijelu, gdje su jastuk i glava. Ako iz kreveta ne vidite vrata, postavite ogledalo kako biste mogli vidjeti što se događa na toj strani sobe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *