MLAD MJESEC ZA PAR DANA DONOSI PROMJENE ZA OVA 3 ZNAKA: Tiče se NOVCA, evo šta vas čeka – spremite se

Evo o čemu se radi!

Mlad Mjesec u znaku Ovna 11. aprila donosi nam osjećaj pojačane energije i revnosti u ostvarenju naših ciljeva. Snažne i motivacione vibracije, kao i dobar osjećaj samopouzdanja učiniće da tokom ovog lunarnog ciklusa budemo odvažniji i za korak bliži svojim snovima. Vatreni plamen Ovna i pokretačka energija mladog Mjeseca donose nam hrabrost i poletnost, ali i svest da je sada trenutak da lične potrebe stavimo na vrh liste prioriteta.

Tokom ovog mladog Mjeseca očekuju nas još četiri planete u znaku Ovna, od kojih se kao najdminantnije ističu Venere i Merkur. To znači da nas očekuje povoljan period na poljima ljubavi, komunikacije i novca. Iako sve horoskopske znakove očekuje svježa energija i moćna motivacija, mlad Mjesec u Ovnu imaće najblagotvorniji uticaj na sljedeća 3 horoskopska znaka:

Rak

Ova lunacija vam donosi pojačane liderske sposobnosti i profesionalne talente, pa će se krivulja na vašem polju karijere značajno popeti na visine. Odvažite se i pokažite zašto zaslužujete više. Trenutak je da pokažete svoju dominaciju, promovišete vlastite sposobnosti i nastavite da napredujete. Za nežnog Raka javni nastupi i predstavljanje ideja može biti jako izazovno, jer su Rakovi po prirodi vrlo stidljivi. Ali, mlad Mjesec vam sa daje priliku koju zaista treba da iskoristite.

Ovan

Trenutno su Sunce i Mjesec u vašem znaku, pa ne čudi što ste na listi najsretnijih znakova u ovom periodu. Očekuju vas velike promjene, ali vi ih prihvatate i skidate sa sebe mrlje prošlosti. Ovo je prilika da postanete autentična verzija sebe, imate vizije, talente i zasijaćete najljepšim sjajem. Oslobodite se emotivnog tereta i fokusirajte se na lični rast. Izrazite svoju kreativnost i jurite za snovima koji su u skladu sa vašom pravom prirodom.

Vaga

Mlad Mjesec vam daje moćnu priliku da pritisnete taster za resetovanje i napravite važne i pozitivne promjene, naročito u privatnom životu. Skloni ste da ispunjavate potrebe drugih i da često prećutite u raspravama, ali sada se situacija menja. Mlad Mjesec vas podsjeća koliko je važno da se posvetite svojim potrebama, ali i da od drugih tražite ono što želite i šta vam pripada. Imate veliku podršku lunarne energije.

(lovesensa)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *