Molim te spasi mene, ne dijete! Majka je prije porođaja rekla nešto neverovatno: zamolila je muža da donese strašnu odluku!

Mama na snimku objašnjava da ukoliko dođe do komplikacija tokom porođaja, traži od partnera i bebinog oca da spase nju, a ne bebu. Njenu objavu do sada je pogledalo 7,9 miliona ljudi, što je izazvalo priličnu diskusiju među korisnicima društvene mreže.

Ona je objasnila da je razlog to što nije željela da njen prvi sin izgubi majku, niti da joj muž postane samohrani otac koji mora da brine o djetetu.

Dok neki roditelji podržavaju tu ideju, drugi su nezadovoljni.

– Iako vas u izvesnoj meri razumem, lično osećam da da sam odlučio da spasem sebe umesto svoje dece, nikada ne bih mogao da prihvatim tu odluku. Iskreno, prepustila bih izbor svom mužu – samo je jedan od mnogih komentara.

BONUS:

Kako se vrijeme zagrijava i dolazi proljeće, mnogi od nas otvaraju svoja vrata i prozore – ali to također može značiti da bi vaš životni prostor mogao biti ispunjen muhama.

Iako ove štetočine ne uzrokuju ozbiljne probleme, mogu biti vrlo frustrirajuće i dosadne. Osim toga, kućne muhe mogu prenijeti patogene i prenijeti razne bolesti na ljude. Ali u rastućoj krizi troškova života, posljednje što nam treba, pored skupih kućnih računa, je trošenje novca na kontrolu muva.

Dobra vijest je da postoji mnogo jednostavnih načina da se riješite neželjenih gostiju u vašem domu. Muhe se često razmnožavaju u vlažnoj organskoj materiji, kao što je trula hrana, smeće ili životinjski otpad, pa je dobra ideja da utvrdite gde će se muve verovatno razmnožavati u vašem domu. Zalivene sobne biljke takođe mogu biti dobro mesto za razmnožavanje kućnih muva, pa je vredno proveriti svoje biljke.

Oluke treba redovno čistiti i dezinfikovati kako bi se sprečilo da muhe tamo polažu jaja.

Eukaliptus, lavanda ili paprena metvica su odlični u odbijanju muha, sve što trebate učiniti je namočiti pamučne kuglice u ova eterična ulja i strateški ih raspršiti po kući

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *