MUŽ MI JE OSTAVIO 30 KM NA STOLU SA PORUKOM: KAD SAM PROČITALA ŠTA TREBA DA RADIM … + BONUS

Muž mi je ostavio 30 maraka na stolu sa porukom: Kad sam pročitala šta treba da radim sa novcem koji sam počela da trese, sutra se razvodim!

BONUS:

4 lijepa i pametna horoskopska znaka

Ponekad ljepota ne isključuje inteligenciju, pa neki horoskopski znakovi otkrivaju karakterne osobine koje upućuju na sklad svih ovih pozitivnih osobina

Određeni horoskopski znakovi vole sklad i ljepotu u svemu, inteligentni su i otvoreni za sve vrste ideja i projekata. Na taj način astrologija definiše pripadnike pojedinih horoskopskih znakova, koje krasi ljepota, ali i puni mudrosti.

Vaga
Prva zvijezda na našoj astronomskoj pozornici nije niko drugi do šarmantno sazviježđe Vaga. Poznati po svom urođenom osjećaju za ravnotežu i harmoniju, posjeduju šarm i zadivljujuću ljepotu.

Sa Venerom kao vladajućom planetom, Vaga odiše elegancijom i elegancijom koju mogu osjetiti oni oko njih.

Ali nije samo njihova fizička ljepota ono što ih ističe, već i njihov izuzetan intelekt i istančan smisao za diplomatiju. Ovi prirodni mirotvorci imaju sposobnost da vide obje strane situacije, što ih čini odličnim posrednicima u problematičnim situacijama.

Škorpija
Sljedeći je misteriozni Škorpion, poznat po svojoj intenzivnoj strasti i nepokolebljivoj odlučnosti. Ima magnetsku privlačnost, ali ima i auru, pod utjecajem Plutona kao njegovog vladara.

Ali ispod njihove šarmantne spoljašnjosti krije se oštar um i duboka mudrost.

Škorpije su žestoko nezavisne i snalažljive i imaju sposobnost da otkriju istinu u svakoj situaciji. Njihova nezasitna radoznalost i analitičnost čine ih moćnim protivnicima u svakoj raspravi.

Jarac
Okrećemo se odlučnom i ambicioznom Jarcu, kojeg simbolizira Koza.

Jarčevi su poznati po svojoj nepokolebljivoj odlučnosti i težnji ka ciljevima. Sa Saturnom kao njihovom vladajućom planetom, Jarci imaju disciplinovan, pragmatičan pristup životu koji ih izdvaja od drugih.

Ali ono po čemu se Jarci ističu je njihova bezvremenska elegancija i nenaglašena ljepota.

Uprkos svom ozbiljnom držanju, Jarčevi odaju tiho samopouzdanje i unutrašnju snagu u svemu što rade. Njihovo strateško razmišljanje i sposobnost dugoročnog planiranja čine ih zaista pametnim umovima sposobnim za uspjeh u bilo kojoj industriji.

Vodolija
Na kraju, ali ne i najmanje važno, imamo vizionaru Vodolije, koju simbolizira vodonoša.

Vodolije su poznate po svojim naprednim i humanitarnim idealima, uvijek nastojeći da svijet učine boljim mjestom. Uran je vladar Vodolije, a oni imaju jedinstven i neobičan šarm koji ih izdvaja.

Ali ono po čemu se Vodolije izdvajaju nije samo njihova nekonvencionalna ljepota, već i njihova izuzetna inteligencija i inovativni duh. Vodolije su prirodni mislioci i pronalazači, koji neprestano pomeraju granice mogućnosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *