NADA TOPČAGIĆ O DISKVALIFIKACIJI VANJE KNEŽEVIĆ: Evo šta je rekla o Jeleni Karleuši, nije mogla da ovo prešuti

Mlada pjevačica Vanja Knežević nedavno je diskvalifikovana iz muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” što je izazvalo veliku pažnju u javnosti.

Pjevačica Nada Topčagić, kao veliki poznavalac muzike, dala je svoje mišljenje o ovome i istakla da koncept takmičenja “Zvezda Granda” zapravo više nema nikakav smisao i da se sada potencira na gledanosti, a pjevači žele sebe da ispromovišu.

– Tu kolege pjevači sebe reklamiraju. To više nema veze ni sa čim. Oni tu sebi daju prioritet u svemu, da nisu u žiriju, pa šta bi radili, preživljavali bi kao i svi mi koji sada preživljavamo. Ne bi postojali, borili bi se sa koronom i životom kao i mi ostali – kaže Nada Topčagić.

Uprkos svemu tome, o svojoj mlađoj koleginici Karleuši ima pozitivno mišljenje i cijeni njen trud i postignuti uspeh.

– Ja Jelenu znam od detinjstva, ja o njoj ne mogu ništa loše da kažem. To je dijete koje je sa mnom počelo karijeru. Rasla je uz mene, ja ništa o njoj negativno ne mogu da kažem. Šta god je bilo za Jelenu, ja ne gledam to tako.

Nadu je iznenadila informacija da je Vanja diskvalifikovana i tada nam je priznala da je polagala velike nade da će Saša Popović uspjeti da vrati kandidatkinju u takmičenje.

– Ja sam mislila da je tu djevojku Saša vratio i da je sve prošlo. Trebalo je da ostane tu u takmičenju. Saša me je iznenadio što nije vratio djevojku. On je uvijek bio spona između mirenja i profesionalizma. Kad tu ništa nije uradio, iznenađena sam. Čim on više ne rukovodi Grandom, sve je to prošlost. Ovde se pravi šou za sebe, mislim da je sve to dogovor. To više narodu nije interesantno, sve je prevaziđeno.

– Oni prave rijaliti između sebe, da bi sebe isforsirali. Gdje bi bili oni? Nigde! Šta bi radili? Ništa! Ja ne pratim toliko to takmičenje, ja vodim potpuno neki drugi život, ne gledam te namještaljke, treba da povadimo oči da bismo bili gledani – ispričala je pejvačica.

(Srbija Danas)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *