NAJGORE ŽENE ZA BRAK ROĐENE SU U OVA 2 ZNAKA:

Žene koje su najmanje pogodne za brak rođene su pod ova dva horoskopska znaka: Evo dva horoskopska znaka u kojima se rađaju najbolje žene.

Astrolozi su uporedili ličnosti svih dama zodijaka i istakli dve koje su ocenile najbolje i dve koje su najgore u ulozi supruge.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Evo ljudi koji su zaslužili ovu simpatičnu i ne baš simpatičnu titulu:

Najcenjenije: Vodolija

Broj jedan je žena Vodolija. Čini se nestvarnim da ona zna kako biti tako sjajna žena. Žena Vodolija – gotovo mitska žena, junakinja muških snova: uvijek lijepa, pozitivna i ljupka. Zauvek će živeti srećno pored svog muža.

Nikada ne bi živjela sama s njim iz pogrešnih razloga. Ako izlazite sa ženom Vodolijom, a još niste u braku s njom, možda ne znate kako cijeniti prave stvari.

Ovan:

Žena Ovan je tvrdoglava žena, ali samo oni koji je ožene znaju da je pored njih pravo blago.

Da, zna biti tvrdoglava, ali ova njena “mana” se ne ističe u moru drugih kvaliteta koje je čine odličnom ženom. Uvek će se truditi da bude lepa i dobro izgleda. Istovremeno će se savršeno brinuti o kući, porodici, mužu, deci… Da, imaće vremena za sve.

Ovakve su žene Ovnovi.

Najgore ocijenjene žene su žene sljedećih horoskopskih znakova:

Škorpija:

Izuzetno privlačna, šarmantno inteligentna i lijepa mlada dama, ali ima najgoru reputaciju među suprugama zodijaka. Dokle god traju ljubav i zaljubljenost, brak sa Škorpijom će biti divan.

Ali koliko će to trajati? Kada strast počne da blijedi, Škorpija može pokucati na druga vrata tražeći još, jer živi od strasti i uzbuđenja. Ovo je njena omiljena hrana.

Ribe:

Slično Škorpiji. Veoma lijepa i divna žena koja ide dalje kada joj stvari ne idu kako treba.

Iako je osetljiva, može biti i hladnokrvna. Po ovom pitanju situacija je malo ekstremna. Veoma je loša u ravnoteži. Bez obzira koliko se trude da budu dobre supruge, druge stvari (ili drugi ljudi) im lako mogu odvratiti pažnju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *