Najsnažniji lijek za sinuse sa samo 2 sastojka: Začas ćete disati (Formula)

S prvim jačim vjetrovima i hladnim danima dolaze nevolje za svakoga tko pati od redovitih infekcija sinusa. Glavobolja je neizbježan simptom upale sinusa, a često ne pomažu ni najjači lijekovi.

Poznati prirodni lijekovi za sinuse

Navečer, prije spavanja, na vrući štednjak staviti žlicu naribanog hrena. Pokrijte glavu velikim ručnikom i nagnite se da udišete paru. Ponovite ovaj postupak najmanje 5 uzastopnih dana.

Recept za vinski ocat i ugled

Preporuča se svježi hren naribati i preliti vinskim octom te staviti u bocu od pola litre i zatvoriti. Smjesu čuvajte na sobnoj temperaturi deset dana uz povremeno protresanje. Kada to razdoblje prođe, nekoliko puta tijekom dana po pet minuta udišite paru kroz grlić boce.

Namočite krpu istom tekućinom i stavite je na čelo ili zatiljak noću. Tretman traje pet dana, što je dovoljno da se riješite upale sinusa i neugodne glavobolje od oštrog, ljutog mirisa hrena u octu.

Jedno od rješenja je da se 50 grama hrena nariba i prokuha u 5 decilitara vode. Nakon toga stavite glavu na lonac, pokrijte je ručnikom i udišite paru.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *