“Nedavno sam mužu rekla da sam trudna”

On ima 29, a ja 27 i pre nedelju dana sam mu rekla da sam trudna i svako veče čeka da prva odem u krevet i kada ga pitam zašto to radi uvek mi odgovara: “To je za mene To je bilo lakše i tada sam se osjećao bolje.” Sada sam bio siguran da nešto krije.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Odlučio sam da se pretvaram da spavam i nakon nekog vremena kada je počeo da priča sa mojim stomakom (bebom) rekao je “Biću odličan tata, kupiću ti igračke, odvešću te na sladoled, ja ću sve što moj otac ne radi…” Samo se okrenem i pomislim, kakvog divnog muža imam i kako mi je žao što je toliko patio u detinjstvu…

BONUS RECEPT: SLADOLED KOLAČ U OBLIKU KUGLE: Ledena poslastica će vas očarati, a ova sitnica menja ceo ukus

Sastojci:
450 ml mleka
170 g šećera
5 kašika kukuruznog skroba
1 kašika brašna
8 g vanilin šećera
450 g jagode
250 ml vode
kokos

Priprema:
Pomešajte mleko i šećer (100 g), pa dodajte kukuruzni skrob (2 kašike), brašno i vanilin šećer. Lepo promešajte, a zatim ispasirajte očišćene i oprane jagode i u njih sipajte vodu. Dodajte šećer (70 g) i i skrob (3 kašike) i promešajte. Na jednoj ringli kuvajte jagode uz povremenom mešanje, a na drugoj beli fil. U čaše naizmenično sipajte jedan, drugi fil dok ih ne popunite. Zatvorite providnom folijom i stavite u zamrzivač na sat vremena. Okrenite na tacnu i pospite kokosom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *