Oslobodite svoje zglobove od naslaga soli ovim izvanrednim lijekom ruskog travara. U samo dva tjedna svjedočite potpunoj obnovi vašeg koštanog sustava.

Oslobodite svoje zglobove od naslaga soli ovim izvanrednim lijekom ruskog travara. U samo dva tjedna svjedočite potpunoj obnovi vašeg koštanog sustava.
U samo dva tjedna, koštani sustav može se u potpunosti obnoviti uz pomoć izvanrednog lijeka ruskog travara, oslobađajući zglobove od naslaga soli.

Prema Malakhovu, pojedinci će osjetiti olakšanje od bolova u zglobovima i kostima, dok će također primijetiti povećanje ukupne pokretljivosti unutar svog koštanog sustava.

Prema Genadiju Petroviču Malahovu, poznatom ruskom stručnjaku za narodnu medicinu koji je autor više od 60 knjiga koje detaljno opisuju tretmane za 200 prevladavajućih bolesti, nelagoda u našim zglobovima i kostima može se pripisati postupnom nakupljanju kalcificiranih soli, koje je potrebno eliminirati.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa
Prema Malakhovu, nakon dva tjedna može se očekivati ​​olakšanje bolova u zglobovima i kostima, uz poboljšanu pokretljivost cijelog koštanog sustava.

Autor daje jednostavnu metodu za eliminaciju soli iz tijela. Idealno bi bilo da se ovaj proces provodi nakon čišćenja debelog crijeva, bilo pomoću vode i soli ili običnog klistira. Međutim, i dalje je učinkovit čak i ako se ne izvrši čišćenje debelog crijeva.

Za pripremu umirujućeg napitka od lovorovog lista počnite zagrijavanjem 3 dl vode do točke vrenja. Kada se postigne, dodajte 5 g lovora u vodu i ostavite da se kuha pet minuta. Nakon toga, pažljivo uklonite smjesu s izvora topline i ostavite da odstoji preko noći, po mogućnosti u termos boci, kako bi se povećala njezina moć.

Sljedeći dan pažljivo procijedite otopinu i konzumirajte postupno, malim gutljajima tijekom dana. Važno je izbjegavati konzumiranje cijele otopine odjednom jer to može dovesti do komplikacija i mogućeg krvarenja.

Konzumirajte otopinu lovora uzastopce tijekom tri noći, nakon čega slijede tri dana gutanja. Nakon sedam dana pauze, režim se može ponoviti. U slučaju dugotrajnih bolesti zglobova i kostiju produljiti trajanje uzimanja na pet dana.

Tijekom tretmana lovorom važno je da vas ne zabrinjava prisutnost crvene mokraće i učestalog mokrenja. Te su pojave potpuno normalne, budući da soli unutar tijela prolaze kroz snažan proces otapanja, što rezultira iritacijom mokraćnog mjehura.

Prema Malahovu, nakon trajanja od dva tjedna, nelagoda u zglobovima i kostima će nestati, a bit ćete svjedoci zamjetnog poboljšanja fleksibilnosti cjelokupne skeletne strukture. Ovaj ishod označava trijumf tretmana lovorom. U slučaju da bol potraje, preporučuje se ponoviti tečaj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *