Otisci čarapa na vašim stopalima: Ono što otkrivaju o vašem zdravlju važan je pokazatelj

Ako se to dogodilo jednom ili dvaput, moguće je da su rubovi vašeg amuleta pretvrdi i trljaju o noge. Ali ako vam se ovo nastavi događati, to je znak da vam tijelo nešto govori.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa
Zbog toga Vríightsíde ističe zdravstvene probleme koje tragovi vještica mogu otkriti:

Simptomi hamamelisa koji mogu biti znak visokog krvnog tlaka:

Ako osjećate da su vam noge jako natečene, uzrok može biti prekomjerno nakupljanje tekućine u donjim dijelovima nogu. Obično nema boli, ali nošenje amuleta može biti neugodno.

Visoki krvni tlak nastaje zbog zadržavanja tekućine, što otežava pumpanje krvi kroz tijelo. Tijelo reagira zadržavanjem tekućine, koja se uglavnom skladišti u nogama i bedrima.

Proširene vene

Kada vene nogu oslabe, ne mogu dovoljno brzo vratiti krv u srce. Krv se tada skuplja u venama nogu, a noge postaju natečene i bolne. Može dovesti do pojave proširenih vena.

Ako vam se često pojavljuju strije, tijelo vam možda govori da vene ne mogu pumpati krv natrag u srce.

Tragovi hamamelisa mogu biti znak dehidracije

Ako vaše tijelo ne dobiva dovoljno vode, to može uzrokovati oštećenje krvnih žila. Oštećene vene mogu puknuti, dopuštajući tekućini da iscuri u okolna tkiva – najčešće oko zglobova i u mišiće. Tragovi hamamelisa oko vaših zglobova mogu biti znak da je vaše tijelo dehidrirano.

Dostava lijekova

Određeni lijekovi mogu uzrokovati oticanje nogu. Određene vrste protuupalnih lijekova i lijekova za krvni tlak mogu uzrokovati neugodno oticanje nogu. Određene vrste kontracepcijskih pilula, posebice one koje sadrže estrogen, mogu promijeniti količinu hormona u tijelu žene, uzrokujući zadržavanje vode i oticanje nogu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *