PORODICU ŠOKIRAO BABIN TESTAMENT:

Obitelj je bila šokirana njezinim postupkom, a onda se lopta počela raspadati.

Oporuka psihički poremećene austrijske bake šokirala je njezinu obitelj nakon što su otkrili da svoje višemilijunsko bogatstvo nije ostavila njima nego vodoinstalateru, pišu austrijski mediji.
Sve se počlo odvijati kada je žena hitno hospitalizirana. Međutim, umjesto da svoju obitelj navede na listi kontakata, baka je odredila vodoinstalatera.

Obitelj je ostala šokirana njezinim postupkom i tada se klupko počelo odmotavati.

Prema pisanju lista “Kronen”, bakin suprug je umro 2018. godine, a par nije imao djece, pa je baka bila sama. Rekli su da je bogata umirovljenica prestala kontaktirati s rodbinom, sestrom i djecom. Godinu dana kasnije, baka je navodno upoznala vodoinstalatera koji joj se činio drag momak, ali joj je stalno stvarao probleme.

Na kraju je baka nekretninu prepisala na obrtnika. Odvjetnici su tvrdili da obitelj neće moći vratiti preostali novac nakon bakine smrti.

– Rodbina ne može učiniti ništa dok nema zločina poput prijevare, prisile ili obmane. Lorenz Kiršner, odvjetnik koji se specijalizirao za ostavinska pitanja, rekao je da će to biti vrlo teško dokazati jer je žena sada mrtva.

Mediji su objavili da je baka oporukom sve nekretnine ukupne površine oko 3000 četvornih metara ostavila vodoinstalateru.

Nekretnina vrijedi najmanje 3 milijuna eura.

Rođak pokojne bake tvrdio je da samo nekretnine nisu prepisane na vodoinstalatera.

– Nisam ni zamišljao kako je lako dobiti nasljedstvo, a da ne postanem član obitelji. Navodno je riječ o bogatstvu od tri milijuna eura ili više.

BONUS ČLANAK:

Ostavio sam je prije deset godina jer nisam imao hrabrosti boriti se za ovu vezu i postati joj podrška u svakom slučaju.

Prije deset godina, moj razlog za odlazak bio je taj što sam se previše bojao boriti se za vezu i pomoći joj u velikoj, zlostavljačkoj situaciji. Borila se sa zloćudnom izraslinom i bila je gola s kosom. Bilo mi je neugodno zbog nje i kako je izgledala, u biti bilo me je neugodno zbog same sebe, bježao sam od sebe, bila je super. U trenutku kada je saznala da me varam, sve svoje probleme sam prebacio na nju, ona je mene krivila za sve i samo sam ja bio kriv. Namjeravali smo izgraditi dom uz ocean, imali smo isplanirane živote, a ja sam sve zeznuo. Zamijenio sam ga drugim za koji mi nije bilo stalo. Zamijenio sam ga drugim za koji mi nije bilo stalo. Slomio sam svoje srce i lagao sam svima vama. Čuo sam kolegicu kako kaže da nakon što smo prekinuli nije imala nikoga, nikad se nije udala, odvojila se od drugih ljudi. Postigla je sve što nije uspjela, a opet nije sa mnom i nje mi je najviše žao. Uništio sam joj život. Čuo sam da je kupila onu kabinu na moru.

Tamo ću je posjetiti, možda ipak uspijem sve popraviti, možda je bolje da se odreknem svih krađa koje bi mi trebale da živimo tamo zajedno. Možda bolje, dovraga.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *