“Princeza je tu” Supermama Vesna rodila kćer Milu nakon što je rodila 8 sinova! “Muž i djeca su bili presretni i nisu mogli bez nje” (Foto)

Vesna i Slobodan Milićević iz Medveđe do jučer su dobili osmero sinova, no 12. rujna u njihovu obitelj stigla je kći Mila. Kako je Blic ranije pisao, Milićevići već 20 godina žive u Italiji, a recenzije deseteročlane obitelji su pozitivne. Svi se dive njihovoj hrabrosti, predanosti i ljubavi.

U razgovoru za Blic, Supermama i Superdjevojka Vesna otkrile su detalje princezinog rođenja.

– Sve je prošlo u najboljem redu, ovaj se osjećaj ne može opisati riječima. Sa svakom novom bebom osjećamo se sretnije, zadovoljnije i dobivamo jaču želju i volju da postanemo bolji ljudi. Svi smo srećni, ali još ne možemo da sredimo utiske – kaže za „Blic“ majka Vesna.

Sinovi nisu mogli bez nje, a svi su je htjeli zagrliti i zaštititi. Milu su srdačno dočekali i njihova radost je bila neizmjerna – rekla nam je kratko Srpkinja koja je deveti put postala majka.

Porođaju je prisustvovao i njen suprug Slobodan, a trenutak kada je u naručju držao kćer bio je neopisiv.

– Suprug je bio uz mene tijekom cijelog porođaja, a kada je držao Milu, oči su mu bile pune svjetlosti i osjećala sam se kao da je stih pjesme “Večeras slavim svoju kćer, pretvaranje joj malo znači” najbolji. opis – kaže Vesna Milićević.

Mila je dobila najbolju ocjenu liječnika s 3500 grama i 52 centimetra.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *