Sjećate li se serije “Kad lišće pada”? Pogledajte kako danas izgledaju glumci

Sjećate li se serije “Kad lišće pada”? Pogledajte kako danas izgledaju glumci
Kad lišće pada je turska TV serija snimana od 2006. do 2010. godine i emitirana na Bosanskohercegovačkom kanalu od 2011. do 2012. godine.

Priča je smještena u moderno doba i prati sudbinu patrijarhalne obitelji Turgeon. Glavni likovi su glava obitelji Ali Riza Tekin, njegova supruga Hajrije i petero djece: kćeri Fikreta, Leyla, Necla i Ajşe te sin Şevket. Ali Riza Tekin bio je strog i požrtvovan otac te su ga smatrali poštenim i marljivim čovjekom. Čini se da ništa ne narušava miran i skladan odnos Turkenova.

Njihova se sreća radikalno promijenila kada je Ali Riza dao ostavku na mjesto predsjednika gradske vlade na temelju moralnih načela. Nekra se zatim preselio u Istanbul, gdje je upisao sveučilište. Upravo taj izlet u veliki grad predstavlja simboliku naslova, jer se prije toga njihov pastirski život počinje raspadati poput jesenskog lišća. Fikret je raskinuo zaruke s čovjekom kojeg je istinski volio jer je Ali Riza smatrao da njegova obitelj nije ni poštena ni dostojna Tyjensa.

U međuvremenu, njen otac je jedini koji uviđa Fikretine sposobnosti i jedinstvenost, te joj na surov način pokušava uliti samopouzdanje i samopoštovanje. Njegovi ostali potomci su također upisali ili završili školu: Necla je studirala arhitekturu, Leyla se spremala za fakultet, a Şevket se vratio iz vojske i počeo raditi kao bankar. Ali uskoro je mrak pao na Tae Jin. Nekra se zaljubljuje u špekulanta Oguza kojeg njezin otac upoznaje po dolasku u Istanbul i odmah prozire njegove namjere. No Leyla ima ozbiljne planove s Oguzom, koji joj na najokrutniji mogući način ruši snove.

Na poslu Sefket upoznaje manipulativnog i lukavog Ferhenda, koji ga svim mogućim sredstvima uvjerava da je oženi, u tome i uspijeva, a Oguza ucjenjuje da oženi Leilu. Ovim brakovima Sefket i Lejla su dospjeli u pravi pakao. Nekra je ljubomoran na sestrin brak i postaje joj smrtni neprijatelj. Fikrete je jedina koja razumije što se dogodilo njezinoj obitelji i želi pobjeći od svega.

Spletke, život, ljubav i obitelj dio su showa, a u videu iznad pogledajte kako danas izgleda glumačka ekipa

Sretno!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *