Soda bikarbona i med: Lijek koji bi mogao iskorijeniti najopasnije bolesti na svijetu, napravljen jednostavno za jedan sat…

Kombinacija sode bikarbone i meda može izgledati kao čudna ideja, ali postoje dobri razlozi zašto možete uvesti ove namirnice u svoju ishranu.

Kombinacija ove dvije namirnice može savršeno izliječiti maligne bolesti organizma. Stručnjaci su potvrdili da su ove dvije namirnice 10.000 puta efikasnije od standardnih lijekova.
Ideja o miješanju sode bikarbone s javorovim sirupom ili medom može izgledati čudno, jer se opasne stanice hrane šećerom. Ali šećer ovdje djeluje drugačije.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa
Soda bikarbona u kombinaciji s medom neutralizira najopasnije stanice:

Novi.ba piše da opasne ćelije ne mogu koristiti šećer za rast jer ih soda bikarbona neutralizira.

Javorov sirup ili med ide u opasne ćelije (koje troše 15 puta više glukoze od zdravih ćelija), a uz pomoć soda sirupa direktno u opasne ćelije.

Ali čak i ako nemate ozbiljnije probleme, ovu mješavinu ipak možete konzumirati jer je poznata kao odličan “čistač” za tijelo. Sjedilački život, život u gradovima punim smoga, stres, alkohol, pušenje – sve su to dobri razlozi zašto vam je potreban ovaj recept.

Alkalna priroda ovih namirnica ne dozvoljava bakterijama i nezdravim ćelijama da prežive, eliminišući ih na taj način i održavajući organizam zdravim.

Recept za korištenje sode bikarbone i meda za čišćenje organizma:

Ako želite da očistite organizam, pomešajte jednu kašičicu sode bikarbone sa tri kašičice meda i delimično rastvorite u ustima u roku od 24 sata.

Ovaj ritual izvodite jednom sedmično, a nakon dva mjeseca napravite pauzu. Ako je potrebno, možete ponoviti tretman nakon određenog vremenskog perioda.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *