‘Sve smo uložili u sina jedinca’: Tužio nas jer mu je bilo neprijatno u stanu koji smo mu dali

‘Sve smo uložili u sina jedinca’: Tužio nas jer mu je bilo neprijatno u stanu koji smo mu dali

Žena koju je njen sin jedinac tužio zbog svog stana izmamila je suze na oči svojim priznanjem.

U svojoj ispovijesti, gospođa Wijera je rekla da kao majka i baka njena duša prolazi kroz teške i bolne muke jer ju je odbacio sin jedinac. Ipak, ima unuke koje nikada nije upoznala, a ovog mjeseca će proslaviti svoj treći rođendan. Nikada ih još nije zagrlila, što joj svaki dan slama srce, a za portal Moje vrijeme je teška srca otkrila šta je dovelo do tako nestabilnih porodičnih odnosa.

Gospođa Vjera ima 56 godina i živi u većem primorskom gradu sa tri godine starijim suprugom. Njen život je bio težak i uzdahnula je svaki dan.

“Završila sam srednju stručnu školu i moj suprug i ja smo se vjenčali mladi, kada smo imali 21 i 24 godine. Ubrzo smo dobili sina i sjećam se koliko je bilo teško voditi ga kroz tinejdžerske godine. Kao roditelji, “Uvijek smo bili tu za njega. Potrošili smo mnogo energije, zdravlja i novca pokušavajući da mu pomognemo i vratimo ga na pravi put. Uspeli smo, ali onda su krenule nove nevolje”, opisala je ona.

Kako objašnjava, njen sin, koji sada ima 35 godina, upoznao je ženu koja je dobila dijete, ali je dijete živjelo s ocem, a ne s njom. Tada joj se u glavi pojavio tračak sumnje, pa se zapitala kakva je to majka, što nije tu za svoju djecu, što joj se činilo neobičnim.

“Razmišljala sam, kakva je to majka bez stručnih usluga koje su joj dodijeljene djeci? Nisam je puno pitala i nije pričala o tome, a moj sin nam je rekao da je to komplikovana priča”, otkriva Vijay gospođa La . Kasnije je, kaže, shvatila i zaključila: “Nikada nisam naišla na ništa grublje i gluplje!”

dali su im stan

Otkrila je da su im ona i suprug dali stan, a potom ga prepustili mladima da ga sami završe.

“Nikada ih nismo posjetili jer su bili ljuti jer nismo htjeli prodati naš drugi stan da bismo im dali novac da kupe stan koji su htjeli. Ovaj stan im nije odgovarao. Čak me je pozvala i predložila. “Pazite sad, nije moj sin, ona je! Rekao sam joj da mama treba da proda stan u kojem živi i da im da novac. Bila je ljuta“, opisala je gospođa Vigera.

Tada je njen sin počeo da vrši pritisak. “Imao je svakakve ideje i ispričao mi je priču da više ne mogu da žive u stanu koji smo im dali – to je bila porodična kuća i tu je živeo brat mog muža. Rekla sam im da se isele, ali ne. Vidite u čemu je problem Iselili su se, ali nas tuže na sudu da im platimo odštetu za renoviranje stana.“ Nastavio nam je pričati o svojim mukama.

prekinuti sve kontakte

Nezadovoljni roditelji su pristali da plate, ali su im naredili da uklone sve lične stvari.

“Oduzeli su sve i vratili smo novac. Onda je prekinut svaki kontakt. Imali su dvoje djece koje nikada nismo vidjeli, držali, ljubili, pazili ili igrali kao baka i djed. Da. Trebalo nam je dosta vremena da to prihvatimo Neka budu svi zajedno, nadamo se da ćemo se još vidjeti i upoznati se ovog mjeseca i u srcu im u tišini čestitati svoje tužne riječi upućene baki, Vijera je završio pismo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *