Test – Odaberite 1 ružu i vidite kada će vam se želja ispuniti: pokazuje tko ste, vaše kvalitete i tajne!

Test za otkrivanje kada će vam se želje ispuniti – izaberite ružu sa slike!

Testovi sa slikama uvijek su zabavni, ali imaju veze i s vašom podsvijesti – pokazuju koliko vam se želje brzo ostvaruju. Odaberite svoju omiljenu ružu sa slika, pročitajte nešto novo o sebi i ostvarite svoje želje.

Narančasta ruža – Vi ste bez sumnje vrlo emotivna osoba. Imate dušu čistog djeteta i emocionalno ste ranjivi. Lako se uzrujate i naljutite i ne volite odavati svoje tajne. Važno je vjerovati ljudima koji su dio vašeg života. U svakoj vezi važno je da znate možete li vjerovati osobi oko sebe. Ako se malo potrudite, želje će vam se možda ostvariti i prije nego što mislite.

Crvena ruža – Vi ste osoba s dubokim osjećajima i jakim emocijama. Nema sumnje da ste spremni učiniti mnogo za sreću voljene osobe. Tvrdoglavo težite ciljevima, ponekad ne birate sredstva i donosite spontane, emotivne odluke. Moguće je da će vam se želja ostvariti u bliskoj budućnosti, ali bit će malo drugačija nego što ste zamišljali.

Plava ruža – Često ste dobro raspoloženi, ali ponekad ste jednostavni i naivni.

Ne volite poteškoće i ne postoji situacija koja se za vas ne može riješiti. Vidjet ćete pozitivnu stranu svega. Omiljeni ste u obitelji i ljubazni ste prema drugima. Nema sumnje da će vam se želje ostvariti, no trebat ćete pričekati neko vrijeme da se stvari na emotivnom planu slegnu.

Žuta ruža – Vi ste nevjerojatna, neobična osoba koja svijet vidi na drugačiji način. Imate određene sposobnosti koje treba razvijati. Ponekad ćete vidjeti stvari koje drugi nisu primijetili, često iznenađujući ljude. U ovom životu mnogo toga je u vašim rukama i gotovo sve ovisi o vašim postupcima i emocijama. Vi odlučujete kako i kada će se vaše želje ispuniti.

Ružičasta ruža – Nema sumnje da će se uskoro u vašem životu dogoditi puno promjena. Imate mogućnosti, a dobar izbor je upravo pred vama – drugačiji put. S obzirom na promjene koje dolaze, vaše želje možda i nisu toliko važne. Pozitivno razmišljanje o svim prilikama povećava optimizam.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *