TRUDNU LJUBICU IZ ARILJA SVEKRVA JE IZBACILA IZ KUĆE: A njen muž Milan je odmah podržao majku zbog ŠOKANTNOG RAZLOGA

Foto: Ilustracija

Priča ova žene trebalo bi da bude važna lekcija svim parovima.

Ljubica iz Arilja je skupila hrabrosti i ispričala kako i zašto je uništila brak sa Milanom, kojeg je toliko voljela. Njena priča je odličan primjer svim muškarcima i ženama koje pomisle da prevare svog partnera, radi kratkotrajne zabave, jer nekada takav potez može imati pogubne posljedice. Danas se gorko kaje zbog svega što je uradila i ima samo želju da joj oproste ljudi koje je povrijedila.

Prenosimo vam njenu ispovijest u cijelosti:

“Moje ime je Ljubica i živjela sam u malom selu, okružena tajnama, skandalima i greškama koje su obilježile moj život.

U trudnoći sam doživela najveći šok kada me je svekrva izbacila iz kuće. Taj udarac je bio težak, ali nije bio jedini teret koji sam nosila na svojim ramenima. Godinama sam varala svog voljenog muža Milana, a činjenica da je cijeli naš kraj znao za moju nevjernost, osim njega, donijela mi je duboku tugu i osjećaj krivice.

Milan i ja smo dugo godina pokušavali da dobijemo djecu. Deset godina mukotrpnih i neuspješnih pokušaja. Svakim danom sam postajala sve očajnija, čežnjiva za malim bićem koje bi nosilo našu ljubavnu priču dalje. Bio je to teret koji mi je teško pao, a osjećala sam se nemoćnom i izgubljenom.

U trenucima najveće tuge, upoznala sam Zlatka, našeg komšiju. On je postao moja utjeha, mjesto na kojem sam privremeno nalazila sreću. Ali u tom trenutku nisam shvatala koliko će te odluke koje sam donijela na osnovu očaja i slabosti, izmijeniti tok mog života.

Jednog kobnog dana, zaboravila sam da isključim svoj Fejsbuk nalog, a svekrva je pročitala prepisku između Zlatka i mene. Bila sam u četvrtom mjesecu trudnoće sa Zlatkovim djetetom. U poruci sam mu napisala: “Trudna sam. Nosim tvoje dijete, ostaću kod Milana dok ne završiš opremanje kuće. Odavde mi je lakše da idem na posao.” Njegov odgovor je bio hladan i sebičan: “Oguli ga za lovu dok se ne snađemo.”

Taj trenutak je bio prekretnica u mom životu. Shvatila sam koliko sam ogriješila o Milana i koliko sam narušila temelje našeg braka. Bio je to trenutak u kojem sam se suočila sa sopstvenom greškom i saznanjem da sam izneverila ljubav i povjerenje osobe koju sam najviše volela.

Vrijeme je prolazilo, a ja sam pretrpila gubitak bebe koju sam nosila. Veza sa Zlatkom je postajala sve gora, puna toksičnosti i bola. Sve što sam gradila na lažima i prevari je počelo da se raspada. Tada sam shvatila da je karma ili možda Božja kazna zaista stigla do mene. Ali iz te tuge i kajanja, iznikla je spoznaja o sopstvenim greškama.

Danas, kada pišem ovo pismo ispovesti, nadam se da će moj primjer biti drugima za nauk. Shvatila sam svoje slabosti i koliko sam bila očajna da popunim prazninu u svom životu. Ali takođe sam shvatila i važnost iskrenosti, vjernosti i poštovanja u ljubavi. Moja priča je svedočanstvo o tome kako ljudska priroda može biti sklonija greškama, ali i sposobna za samorefleksiju, kajanje i ispravljanje.

Moja želja je da ova priča bude putokaz drugima, da izbegnu iste greške koje sam ja napravila. Neka moje iskustvo bude opomena o važnosti ispravnog odlučivanja, održavanja moralnih vrijednosti i brizi o onima koje volimo. Možda će moja priča nekome pomoći da se suoči sa svojim greškama, oprosti sebi i krene naprijed ka boljem i ispunjenijem životu”, rekla je za Najženu.

  

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *