UŽAS! EVO KAKO DANAS IZGLEDA FARMA, IMANJE U LISOVIĆU: Imanje propada, okupljaju se ljudi u crnom, stvari pobacane

Rijaliti “Farma” bio je najgledaniji godinama. Na imanju u Lisoviću nekoliko sezona smJenjivale su se poznate ličnosti. Topalko, Katarina Živković, Nigor, Cakana, Viktorija, Bebi Dol, Maja Nikolić, Gabrijela Pejčev, Ša, Gagi Đogani, Stanija Dobrojević i drugi živeli su mesecima u seoskim uslovima iz 19. vijeka.

Nekoliko godina učesnici su održavali imanje, ali, kako se “Farma” ugasila i zagospodarila “Zadruga” o tom prostoru ništa se ne zna.

“Kurir” je objavio fotografije kako danas izgledaju plac, kuća i drugi pomoćni objekti. Sve je sablasno, pusto, propalo, jednom rječju zastrašujuće.

farma1

foto: Printscreen, Kurir.rs

farma2

foto: Printscreen, Kurir.rs

farma3

foto: Printscreen, Kurir.rs

Kuća u kojoj su boravili takmičari je po svjedočenju čitaoca sa lica mjesta, puna vlage i glodara, knjige prosute po podu, okviri kreveta iskrivljeni i bačeni na gomilu, dušeci, dijelovi dekoracija leže po memljivim prostorijama, u kojima se pored vlage osjeća i miris mišjeg izmeta.

Bure u kome su se farmeri kupali, danas je jedini svedok da je na tom mestu nekada bilo kupatilo. Na ulazu u glavnu kuću, kod trema, nalaze se dotrajale fotelje. Na drvenim gredama izrezbarene crtice, koliko je ko dana proveo na farmi. Među njima i ime jednog od učesnika, Filipa Đukića i datum: 22.02.2016.

Usred nepokošene trave, poljski toaleti danas su otkriveni, staje razorene i pune šuta, neočišćenog životinjskog izmeta. Tu je i radionica u kojoj je sve nabijeno na nekoliko kvadratnih metara.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *