Varajući muškarci uvijek nesvjesno izgovore ovih 6 rečenica: Evo kako prepoznati preljubnika

Ako ste u prošlosti bili prevareni, možda ste već čuli neke (ili sve) sljedeće fraze.
“Nema nikakvog smisla.”

Ako već tvrdi da mu prevara ništa ne znači, zapitajte se što njemu znači vaša veza kad ju je spreman ugroziti zbog nečeg beznačajnog.

– Nikada to više neću učiniti.

Kažu jednom lažov, uvijek lažov. Ako je to napravio jednom, zašto ne bi opet? Sljedeći put će paziti da sakrije svoje ponašanje. Ne vjeruj mu.

“Oprosti.”

Vjerojatno mu je bilo žao što su ga uhvatili. Da mu je stvarno stalo do tebe, ne bi progonio druge žene. Narcisi ne mare za osjećaje drugih ljudi. Pretvarat će se da im je stalo, ali njihovi postupci govore suprotno. Vaš bi odgovor trebao biti: “I meni je žao. Žao mi je što sam uzalud trošio vrijeme na tebe. Stižem.”

“Ti si me natjerao na to.”

Nijedna žena nikada nije dopustila svom muškarcu da je prevari. Ne radi se o tome što ste učinili ili niste učinili. Radi se o njegovoj ideji da zaslužuje što god poželi, čak i ako je to više od onoga što brak ili veza dopuštaju.

“Bio sam depresivan.”

Ako on tvrdi da je depresivan i da je jedini izlaz da vam laže, zapitajte se kako će se nositi s problemom u budućnosti. Hoće li pronaći drugu ženu sa svim svojim problemima? Vjerojatno hoće.

“Dosadilo mi je tvoje zvocanje.”

Muškarci često za svoje probleme krive glasove žena. Bez obzira što su pogriješili, rekli bi da je kriva žena. Međutim, ničija melodija neće natjerati muškarca da krene prema drugoj ženi, već njegov loš karakter.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *