“Varao sam suprugu sa kojom imam troje male djece…”

“Varao sam suprugu sa kojom imam troje male djece. Kada je saznala za to pokušala je preći preko prevare. Oboljela je psihički izgubila 20kg imala je oko 44kg možda manje, ja se ni nakon toga nisam smirio. Izgledala je loše. Nije imala ni podršku obitelji.

Izbacila me na Badnjak iz kuće. Uzeo sam joj novac koji je imala. Oporavila se nakon duljeg perioda krenula je dalje. Upoznala je drugoga i prihvatio je djecu. Pokrenula je sudski postupak dobila je spor protiv mene i preselila sa djecom u inozemstvo. Kada su došli nakon jednog dužeg perioda sa djecom, sreo sam ih u gradu izgledala je predivno djeca potrčala prema tome čovjeku u zagrljaj naprosto ga obožavaju.

Kada ih pitam nešto o novome partneru od bivše pričaju o njemu sa toliko veselja kroz smijeh. Osjećao sam se kao ološ i posramljeo izgubio sam najvrijednije u životu obitelj radi avanture iz koje se rodilo još jedno dijete, a ja i dalje sam.”

BONUS:

PRIČA: Baka i luk

Jedna gospođa je pitala baku na pijaci:

Po koliko prodaješ luk?

Baka je odgovorila:

0,25€ jednu vezu, gospođo!

Ako mi daš 6 veza za 1,00€ uzet ću, ako ne, odlazim kod drugog…

Baka je odgovorila:

Uzmite luk po kojoj god cijeni hoćete, gospođo. Za mene je to dobar početak, jer cijeli dan nisam prodala ni jednu vezu a trebaju mi pare da preživim. Gospođa je uzela luk po cijeni po kojoj je tražila i otišla sa osmijehom, osjećajući sreću pobjede. Sjela je u svoj skupi auto i otišla u restoran na ručak sa prijateljicom. Nakon obilnog ručka u tanjirima je ostalo još dosta hrane koje njih dvije nisu mogle pojesti. Vlasnik restorana je došao za stol da provjeri da li je sve u redu.

Gospođa ga je pitala koliko sve košta, a on je odmah odgovorio 88,00€. Dala mu je 100,00€ i rekla neka zadrži kusur.

Ova priča izgleda prilično normalna za vlasnika luksuznog restorana, ali ne i za baku koja prodaje luk

Pitanje je:

Zašto uvijek moramo dokazivati svoju moć kada kupujemo od siromašnih

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *