Vidila sam svoju svekrvu kako baca vlažne maramice u veš mašinu. Mislila sam da je luda dok mi nije rekla ZAŠTO TO RADI

3 jednostavna savjeta za pranje koje morate znati!
Igrom slučaja, upoznao je svijet sa vrlo korisnim trikom koji ćemo vam sada pokazati da i vama olakša čišćenje. Devojčica je u šali bacila mokru krpu u veš mašinu, a kada je nakon pranja videla rezultat, umesto da je izgrdi, njena majka je briljantni trik postavila na svetsku mrežu.
Probali smo i radi! Ali važno je da nikada ne koristite papir ili obične papirne ubruse, prikladne su samo vlažne maramice. Stavite tri maramice u mašinu za pranje veša i dodajte malu količinu običnog omekšivača da neutrališete jedinstveni miris maramica.
Koristite visokokvalitetne, debele maramice koje su otporne na pranje i ne cepaju se. A sada da vam kažemo za šta se koriste vlažne maramice! Kada perete posteljinu, jorganu ili jastučnice, možda ste primijetili da čista odjeća ima sitne dlačice ili dlačice na sebi. Vlažne maramice su odlično rješenje jer će se sva vlakna i vlakna zalijepiti za njih pa ih možete brzo izvaditi iz mašine.

Pogledajmo još 3 savjeta za lakše pranje!
1.Aspirin
Zdrobite 2-3 tablete aspirina u prah i dodajte u deterdžent. Aspirin ima efekat izbeljivanja, pa ga koristite samo kada perete belu odeću.

  1. Tenis
    Prilikom pranja zimskog kaputa ili jorgana, stavite 2-3 teniske loptice u mašinu za veš kako biste sprečili da se fil zgrudva.
  2. Tablet za veš mašinu
    Počnite da perete na 60 stepeni bez odeće i dodajte 2 tablete mašine za pranje veša. Ova metoda ima veoma dobar dezinfekcioni efekat i takođe je veoma efikasna protiv kamenca.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *