Vjerujući da se radi o proširenoj veni, izdržao je mjesec dana nelagode dok liječnik nije otkrio da se nešto nalazi u njegovom tijelu.

Vjerujući da se radi o proširenoj veni, izdržao je mjesec dana nelagode dok liječnik nije otkrio da se nešto nalazi u njegovom tijelu.

Cijelo vrijeme je bio čvrsto uvjeren da postoji proširena vena u blizini gležnja na desnoj nozi koja je prilično uočljiva, no ovaj 42-godišnjak ostao je zatečen kada mu je liječnik na pregledu rekao da je , zapravo, crv koji je boravio u njegovom tijelu duže vrijeme.

Doista, možda izgleda apsurdno, ali stvarnost ostaje nepobitna…

Tijekom svog odmora u Nigeriji, nažalost se zarazio crvom koji mu je ušao u tijelo, što je rezultiralo vidljivim i dosadnim svrbežom na nozi.

Nakon temeljitog pregleda, liječnici su utvrdili da boluje od bolesti zvane rudarski crv. Ova bolest je posljedica crijevnih parazita i manifestira se simptomima kao što su osip, kašalj, poteškoće s disanjem, mučnina, nelagoda u trbuhu i proljev.

BONUS

Odbacite tablete za spavanje – samo pola žličice ovog začina pružit će umirujući učinak, omogućiti vam miran odmor i čvrst san.

Nesretna je stvarnost da velik broj pojedinaca diljem svijeta pati od nesanice i bori se za miran san. Nažalost, ubrzan tempo modernog života i neadekvatne prehrambene navike pridonose ovom problemu, dodatno ugrožavajući kvalitetu sna. Posljedice poremećaja spavanja su uznemirujuće i dalekosežne, utječu na svaki aspekt nečijeg postojanja.

Prisutnost bioloških čimbenika, loše prehrambene navike, kao i psihijatrijska i fizička medicinska stanja mogu doprinijeti razvoju poremećaja spavanja.

Bolovi od bolova u vratu i leđima, tjeskoba i depresija te bolesti štitnjače mogu uvelike utjecati na opću dobrobit osobe.
Astma.
Neželjene reakcije na alergene. Probavni problemi i gastrointestinalna nelagoda.
Artritis.
Rizik od razvoja poremećaja spavanja može biti povećan konzumacijom određenih tvari i bavljenjem specifičnim aktivnostima, uključujući alkohol, kofein, nikotin, te konzumiranjem velikih količina hrane, osobito vruće, prije spavanja. Poremećaji spavanja trajno utječu na nečiju dnevnu rutinu i potencijalno mogu povećati vjerojatnost pojave tjeskobe i hipertenzije.

Gore spomenuti simptomi obično su povezani s poremećajima spavanja.

Prisutnost stresa i tjeskobe često dovodi do opadanja funkcije pamćenja.
Nedostatak fokusa može dovesti do pojačane iscrpljenosti tijekom dana.
iritacije.
Umor.
Primjena muškatnog oraščića u raznim primjenama.

Kada su u pitanju poremećaji spavanja, ovaj se začin pokazao kao nevjerojatno učinkovit tretman. Nudi mnoštvo zdravstvenih prednosti, uključujući detoksikaciju tijela, pomaže probavu, ublažava nelagodu, jača imunološki sustav, poboljšava zdravlje kože i potiče bolju cirkulaciju krvi. Štoviše, posjeduje blagu sedativnu kvalitetu koja učinkovito rješava poremećaje spavanja.

Za pripremu ovog prirodnog lijeka, pomiješajte izdašnu pola žlice fino mljevenog muškatnog oraščića s čašom osvježavajuće tople vode. Preporuča se konzumiranje ove mješavine otprilike 4-5 sati prije planiranog odlaska na spavanje.

Prema riječima savjetnika za informiranje, izvor je sljedeći.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *