ZNATE LI ŠTA ZNAČI 0ZNAKA LEPTIR NA VEŠ MAŠINI: Ve0ma je korisna, a mnogi je ne k0riste

Postoji mnoštvo funkcija dostupnih na mašinama za pranje veša, ali veliki deo pojedinaca ne uspeva da iskoristi većinu njih. Nadalje, značajan broj ljudi nije svjestan svrhe ovih neiskorištenih funkcija.

Nakon što je na uređaju naišao na zbunjujuću ikonu “leptira”, korisnik Twittera je zatražio pojašnjenje tražeći objašnjenje u odjeljku za komentare.

Prema časopisu City, dotični je postavio upit na društvenim mrežama, tražeći retweet kako bi dešifrirao značenje simbola leptira koji se nalazi na mašini za pranje veša. Ovaj post je izazvao značajnu pažnju i izazvao brojne komentare.

Dok su neki u šali sugerirali da ikona predstavlja “leptiriće u stomaku”, bilo je drugih koji su shvatili njenu pravu funkciju – program dizajniran posebno za pranje osjetljivih i osjetljivih predmeta poput svile, satena i zavjesa.

Program “leptir” je posebno dizajniran za predmete koji nisu jako zaprljani, jer ima kratko trajanje koje određuje proizvođač. Njegova glavna funkcija je nježno pranje mlakom vodom i uključuje minimalni ciklus centrifuge.

Jeste li svjesni značaja koji stoji iza simbola leptira na mašini za pranje veša?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *