Kladimo se da nikada nećete pogoditi tko je žena na fotografiji: Danas izgleda potpuno drugačije i svi su iznenađeni

Kladimo se da nikada nećete pogoditi tko je žena na fotografiji: Danas izgleda potpuno drugačije i svi su iznenađeni

Slavne osobe često prolaze kroz velike promjene u izgledu, dok javni posao zahtijeva stalne promjene i ulaganje u izgled. Mnoge od njih kako stare izgledaju sve bolje, ponajviše zahvaljujući sve češćim estetskim zahvatima.

Neki ljudi održavaju svoj prirodni izgled od početka svoje karijere, dok drugi traže pomoć estetskog kirurga. Nudimo vam popis biljaka koje svake godine vidljivo “cvjetaju” i postaju sve ljepše.

Eminin izgled se dramatično promijenio i postala je ljepša nego ikad. Vidljivo je da je napravila neke estetske zahvate, no mnogi bi se složili da je sve bilo umjereno i da nije pretjerivala.

Jasno je da se pjevačica podvrgnula estetskom zahvatu, ali jedna je od rijetkih koja nije pretjerala i zadržala ga u prirodnom obliku.

Maja Berović jedna je od onih koji su nekada izgledali malo drugačije. Osim što je promijenila boju kose, napravila je i određene korekcije na obliku lica. Međutim, njena ljepota nije ništa manje lijepa bez njih.

Za kraj, znate li tko je osoba na ovoj fotografiji?

Izgled voditeljice dosta se promijenio. Zategnuto lice, blago napućene usne, punaste jagodice i duga plava kosa postali su njezin zaštitni znak.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *