Mislio je da je proširena vena: nakon mjesec dana patnje, otkrio je da živi u njemu! (fotografija)

42-godišnji muškarac bio je uvjeren da ima veliku, prilično izraženu venu na dnu desne noge, u blizini gležnja. Stoga je ostao šokiran kada mu je liječnik na pregledu rekao da se radi o bubi koja već duže vrijeme živi u njegovom tijelu.

Crvi su mu na kraju ušli u tijelo dok je bio na odmoru u Nigeriji, nakon čega je primijetio jak svrbež na nogama. Dijagnosticirali su mu bolest rudarsku glistu, koju uzrokuje parazit u crijevima čovjeka, a uzrokuje osip, kašalj, otežano disanje, mučninu, bolove u trbuhu i proljev.

BONUS RECEPT: DREČAVO ZELENA BOJA JAJA: Evo kako da dobijete intenzivnu boju BEZ KAPI HEMIJE!

Ove godine birajte prirodne metode
Ako radije izbjegavate farbe iz kesice i ostale slične metode farbanje jaja, za vas imamo dobre vijesti. Moguće je dobiti intenzivnu zelenu boju i to na potpuno prirodan način.
Sve što vam je potrebno je malo špinata!
Možete koristiti svjež ili onaj smrznuti, rezultata svakako neće izostati.
Postupak nikad nije bio jednostavniji – samo stavite željeni broj jaja u šerpu sa hladnom vodom, kašikom soli i sirćeta, i dodate špinat. Jaja skuhajte na tihoj vatri zajedno sa špinatom, pa ostavite da se u toj vodi potpuno ohlade. Kad ih izvadite, dobićete savršenu zelenu boju na vašim vaskršnjim jajima.
Na ovaj način možete farbati cijela jaja, ili ih prethodno ukrasiti travčicama i umotati u hulahopke, kao kod farbanja u lukovini.
(Stil.kurir.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *